Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του 17άχρονου παιδιού

- Advertisement -

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες…

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του 17άχρονου παιδιού από το Λουτράκι που μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Κορίνθου ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε το μεσημέρι όταν ενώ οδηγούσε με το ποδήλατό του είχε μια σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Μάτση και Κορίνθου, στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr, το παιδί μεταφέρεται αυτή την ώρα σε Νοσοκομείο των Αθηνών και έχει διαφύγει τον κίνδυνο!

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ασυνείδητοι οδηγοί ή ασυνείδητοι άνθρωποι; Όποιος/α ρατάει τιμόνι στα χέρια του/της ξεχνάει ότι είναι και άνθρωπος που μπορεί από αμέλεια να προκαλέσει θανατηφόρο ατύχημα ή να καταστήσει έναν άνθρωπο ανάπηρο; Π. Λέκκας

  2. 10:26 πολυ βιάζεσαι να καταδικάσεις και να χαρακτηρίσεις. Διάβασε λιγο πιο κάτω τι λεει "αυτοπτης" μάρτυρας και μετά σχολίασε αυτόν που "πετάγεται" στο δρόμο.

  3. ΑΣΥΝΝΕΙΔΗΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ?ΚΑΚΩΣ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ 30 ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΤΥΠΑΓΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Η ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ …? EMENA MOY ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΔΥΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ .ΔΕΝ ΛΕΩ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΜΟΥ ΣΕ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ !

  4. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙ ΠΑΥΛΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ. ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ.ΑΣΕ ΑΠΟ ΒΡΩΜΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΑΜΟΙΡΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.

  5. Περαστικά στο παιδί και μακάρι να αναρρώσει σύντομα. Δυστυχώς η έλλειψη παιδείας γίνεται όλο και περισσότερο αντιληπτή όχι μόνο σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά και στη συμπεριφορά οδηγών και πεζών στους δρόμους και τα στενά των πόλεων. Στο Λουτράκι τόσο οι πεζοί όσο και οι οδηγοί θεωρούν ότι είναι οι μόνοι που κυκλοφορούν στη πόλη (η απουσία κόσμου τους χειμερινούς μήνες τους έχει δημιουργήσει παραισθήσεις) με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν διαρκώς με έναν ακόρεστο "τουπέ" στους δρόμους της πόλης. Προσπεράσεις επί της Ελ. Βενιζέλου, κόντρες στην Αιγαίου, διέλευση με ταχύτητες άνω των 50κμ την ώρα επί της οδού Κορίνθου και άλλα τρανταχτά παραδείγματα είναι μερικές από τις περιπτώσεις που καθημερινά φέρνουν σε κίνδυνο νέους παιδιά και ηλικιωμένους.

  6. Τόσα χρόνια, τόσοι δήμαρχοι, τόσα λεφτά πέρασαν από τα χέρια τους και ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής ούτε που πέρασε από το μυαλό κανενός δημάρχου.
    Ο Σκούρας στο Ξυλόκαστρο το είχε κάνει εδώ και δεκάδες χρόνια.
    Εμείς τίποτα.
    Δυστυχώς τα παιδιά μας με τα ποδήλατα δεν ξέρουν να οδηγούν σωστά. Δεν ξέρουν ούτε σήματα, ούτε κατευθύνσεις δρόμων. Πάνε όπου νά'ναι αντίθετα στο ρεύμα ειδικά στα στενά του Λουτρακίου. Είναι ανεκπαίδευτα.

  7. 8:26 π.μ. φίλε μου θα σου συνιστούσα να διαβάζεις καλύτερα. Δύο προτάσεις έγραψα, και οι δύο έχουν ερωτηματικό στο τέλος. Μπορείς να μου πεις λοιπόν από που φαίνεται η εξαγωγή συμπεράσματος? Συμπληρωματικά σου αναφέρω ότι εδώ γράφτηκε πως το κόκκινο αυτοκίνητο δεν πήγαινε με το προβλεπόμενο όριο ταχύτητας. Κι όμως, δεν το πήρα ως δεδομένο και εξακριβωμένο και έτσι δεν έβγαλα συμπέρασμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog