Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το δώρο της φύσης στο Λουτράκι που γιορτάζει (Εικόνες)

- Advertisement -

Ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα και ένας καιρός σύμμαχος τόσο των χιλιάδων επισκεπτών όσο και των καταστηματαρχών της πόλης…

Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα του facebook “Βόλτα στο Λουτράκι”

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα σας,
    αγαπώ τον τόπο μου και προβληματίζομαι και σκέφτομαι για τον τόπο μου και όχι για τον Δήμαρχο ή την Δημοτική αρχή.Δεν με ενδιαφέρουν.
    Με αφορμή το καλοκαίρι που πέρασε και το πανηγύρι που ολοκληρώθηκε σκεφτόμουν τι θα μπορούσε να συμβεί εάν 2 μήνες καλοκαιριού και 3 ημέρες πανηγυριού υπήρχε ένα φυλλάδιο προσφοράς για τους ταξιδιώτες, για τους φιλοξενούμενους για τους περαστικούς, για τους κατοίκους της πόλης μας, για 3 φιλοξενίες στο ΣΠΑ ΔΩΡΕΑΝ και άλλες 3 με 50% έκπτωση στον τιμοκατάλογο κατόπιν ραντεβού απο 15 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Δεκεμβρίου.
    Να δούμε τι ανταπόκριση θα είχε στο κοινό και στον κόσμο.
    Μια σκέψη κάνω.
    Εάν έχει κενά διορθώστε τα.Εάν είναι λάθος απορρίψτε την.

    Ενας Λουτρακιώτης

  2. Να σας μεταφέρω κι εγώ μια εμπειρία μου από το "καταπληκτικό" πανηγύρι μας έστω κι αν σας ξενερώσω λίγο μετά από αυτές τις πανέμορφες φωτο του φίλου μου του Πάνου (Βόλτα στο Λουτράκι);;;

    Λοιπόν:
    Αργά χθες το βράδυ πέρναγα από τη γωνία Μάτση & Καραϊσκάκη (όπου μαζεύονται και οι περισσότεροι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ που δεν έχουν πληρώσει τίποτα στον Δήμο) και είδα ένα από τα πολλά γνωστά επεισόδια-τσαμπουκάδες μεταξύ τους… Συνήθως πρωταγωνιστές είναι οι ΡΟΜΑ και "θύματα" κάποιοι από τους υπόλοιπους μικροπωλητές, νόμιμους ή παράνομους, των οποίων τη θέση καταλαμβάνουν με το έτσι-θέλω.
    Αυτή τη φορά στον τσαμπουκά έπαιρναν μέρος 3 Ρομά από τη μια και 3 "καλόγριες" (!!!) που πούλαγαν κομποσκίνια και εικονίτσες από την άλλη!

    Αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση δεν είναι οι Θεομπαίχτισες "καλόγριες" που πουλάνε "εις το όνομα του Θεού" ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, αλλά το γεγονός ότι απάντησαν στα ίσια στο χυδαίο υβρεολόγιο των Ρομά, για να μην πω ότι τους τη βγήκαν και από πάνω!!! Και μιλάμε για Ρομά που ούτε η Αστυνομία δεν κάνει καλά!!!

    Οπότε δύο τινά υποθέτω ότι συμβαίνουν, και τα δύο κατακριτέα:
    1. Οι "καλόγριες" δεν ήταν καλόγριες αλλά κάποιες ντυμένες έτσι που βγήκαν στο πανηγύρι για κονόμα εις υγείαν των θρησκόληπτων ΚΟΡΟΪΔΩΝ…
    2. Οι καλόγριες ήταν πραγματικές καλόγριες (δεν ξέρω ποιας "τάσης" ή "αίρεσης" ΠΧ Παλαιοημερολογίτισσες;; – υπάρχουν μπόλικες από δαύτες και με τα Παπαδίστικα δεν τα πάω καλά) αλλά δεν είχαν τον Θεό τους! Το στόμα τους "ζωγράφιζε"!

    Συγνώμη αν σας χάλασα την εικόνα ενός ακόμα "υπέροχου πανηγυριού που εξακολουθεί να γίνεται με όρους και συνθήκες δεκαετίας '70-'80…

    Ελπίζω να δημοσιευθεί 🙂

  3. Τριτσιμπιδα εχω κατάστημα στην Ελ Βενιζελου,σε πληροφορώ πως κατά καιρούς έρχονται αυτές οι "καλογριες" οι οποίες είναι κ αυτές ΡΟΜΑ από άλλες περιοχες.
    Όσοι δεν "τιμουν"το εμπόρευμα τους πολλές φορές ακούν βρισιές,είναι δυο τρία χρόνια αυτή η ιστορια
    Β.Β

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog