Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Συνελήφθη 41χρονος παιδόφιλος στο Κιάτο

- Advertisement -

Τι αναφέρει για το περιστατικό το λιμενικό και ο διοικητής του ΑΤ Ξυλοκάστρου Π. Γκιούλης όπου έτυχε να βρίσκεται στο σημείο και να παρακολουθεί τις ενέργειες του 41χρονου…

– Συνιστάται προσοχή στους γονείς

Αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση τόσο στην κοινωνία του Κιάτου όσο και στην Κορινθία καθώς το θέμα της παιδοφιλίας τα τελευταία χρόνια είναι σε έξαρση.

Σε επικοινωνία  με το γραφείο τύπου του λιμενικού σώματος μας επιβεβαίωσαν την πληροφορία ότι το περασμένο Σάββατο συνελήφθη ένας 41χρονος στο Κιάτο με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντίστασης…κτλ!

Πρόκειται για 41χρονο Ιρακινό που τελικά συνελήφθη και δικάστηκε με 40 μήνες φυλάκιση, για παρενόχληση σε μικρά παιδιά και για επίθεση σε βάρος του διοικητή του ΑΤ Ξυλοκάστρου κ. Π. Γκιούλη, όταν προσπάθησε να τον σταματήσει!

Από το λιμενικό σώμα μας ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Το περασμένο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου συνελήφθη από το προσωπικού του λιμενικού τμήματος Κιάτου ένας 41χρονος Ιρακινός με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το λιμενικό τμήμα Κιάτου».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο 41χρονος αρχικά παρενόχλησε μία γυναίκα που βρισκόταν στην παραλία. Στη συνέχεια έφυγε από εκεί και έκανε άσεμνες χειρονομίες στα μικρά παιδιά που κάνουν μαθήματα στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων.

Την στιγμή εκείνη έτυχε να βρίσκεται στο σημείο ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ξυλοκάστρου κ. Γκιούλης   οποίος και προσπάθησε να τον σταματήσει. Ο 41χρονος, όπως μας ανέφερε και ο κ. Γκιούλης, συνέχισε να προκαλεί και να κάνει άσεμνες χειρονομίες στα μικρά παιδιά και σε κάποια στιγμή πήρε πέτρα να επιτεθεί στον ίδιο, επειδή προσπάθησε να τον σταματήσει.

Μετά από τις ενέργειες του κ. Γκιούλη (ειδοποιώντας και τις αρμόδιες αρχές) συνελήφθη ο 41χρονος και στη συνέχεια δικάστηκε σε 40 μήνες φυλάκιση. Το συγκεκριμένο άτομο είναι επικίνδυνο, έχει απασχολήσει ξανά το παρελθόν τις αρχές και είχε φυλακιστεί.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Απορία: Ολοι αυτοί οι εγκληματίες που τυγχάνει να είναι και αλλοδαποί αλλά και παράνομα εισελθέντες στην χώρα γιατί αφού εγκλημάτισαν ή ακόμα χειρότερα όταν έχουν φυλακιστεί μετα το πέρας της ποινής τους δεν απελαύνονται δια παντός?Τι τους χρειαζόμαστε? Δεν έχουμε αρκετούς ημεδαπούς εγκληματίες που τους πληρώνει ο βλάκας Ελληνας φορολογούμενος?Θέλουμε και εισαγώμενα μπουμπούκια? Μα τι κράτος είναι αυτό τέλος πάντων….Τι χώρα είναι αυτή ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog