Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτός είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου !!!!

- Advertisement -

Πιστεύετε στη τύχη; Ποιος την ορίζει; Από που προέρχεται; Ποιους ανθρώπους επιλέγει; Χιλιάδες και αναπάντητα είναι τα ερωτήματα σχετικά με το θέμα της “μοίρας” τα οποία ανέκαθεν υπήρχαν. Σύμφωνα όμως με τον συγκεκριμένο άνθρωπο η τύχη όχι απλά τον ευνόησε αλλά φαίνεται πως δεν θέλει να τον αποχωριστεί! Αυτός είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο……

Αυτός είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου – Ξεγέλασε το θάνατο 7 φορές και κατόπιν κέρδισε το λαχείο.

Όποιος ακούσει έστω και σύντομα για τη ζωή του Frane Selak, του 85χρονου σήμερα δασκάλου μουσικής από την Κροατία, δεν μπορεί παρά να τον χαρακτηρίσει ως τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου. Και αυτό γιατί όχι μόνο ξεγέλασε το θάνατο εφτά φορές, αλλά και επειδή στο τέλος κέρδισε περισσότερα από 700.000 ευρώ στο λαχείο.

Κάθε φαντασία ξεπερνά η ζωή του Frane Selak του ανθρώπου που χαρακτηρίζεται ως ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο.

  1. Οι περιπέτειες του Frane Selak ξεκίνησαν το 1962, όταν το τρένο, στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από τις ράγες και έπεσε στο παγωμένο ποτάμι. Ο ίδιος έσπασε μόνο το χέρι του, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες πέθαναν.
  2. Το 1963 μπήκε για πρώτη και τελευταία φορά σε αεροπλάνο. Το αεροπλάνο έπεσε και οι 19 συνεπιβάτες του σκοτώθηκαν, ενώ ο ίδιος γλίτωσε με μερικούς μώλωπες όταν άνοιξε η πόρτα δίπλα του!
  3. Το 1966 το λεωφορείο, στο οποίο επέβαινε βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε ένα ποτάμι, με αποτέλεσμα να πνιγούν οι υπόλοιποι 4 επιβάτες. Εκείνος βγήκε αλώβητος!
  4. Το 1970 και το 1973 το αμάξι του πήρε φωτιά την ώρα που το οδηγούσε. Πάλι δεν έπαθε τίποτα.
  5. Το 1995 τον χτύπησε ένα λεωφορείο αφήνοντας τον αναίσθητο, ενώ το 1996 συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό. Το αυτοκίνητό του έπεσε από γκρεμό βάθους 300 μέτρων, όμως ο ίδιος κατάφερε να πιαστεί από ένα δέντρο και να ζήσει!
  6. Το 2001 κέρδισε 1 εκατ. δολάρια στο λαχείο. Ο ίδιος αγόρασε ένα ιδιωτικό νησί και επέλεξε να ζήσει εκεί απομονωμένος.
  7.  Στα 81 του γνώρισε τον… έρωτα στα μάτια της 5ης συζύγου του. Τότε αποφάσισε να δώσει τα χρήματα στους συγγενείς του και να ζήσει σαν φυσιολογικός άνθρωπος σε ένα φτωχικό σπιτάκι. Κράτησε μόνο λίγα χρήματα για μια επέμβαση που έπρεπε να κάνει.

«Στην ηλικία μου δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο πέρα από την Κατερίνα (την γυναίκα του). Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι είμαι πολύ τυχερός που ξέφυγα από τόσες ατυχίες. Εγώ νιώθω ότι είμαι άτυχος που βρέθηκα σε τόσα ατυχήματα», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του.
Τελικά μερικούς ανθρώπους δεν τους θέλει ούτε ο….Χάρος! Τι να πει κανείς!; 
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog