Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυτό είναι το νέο περίπτερο στο Λουτράκι

- Advertisement -

Αυτή είναι η θέση που θα βρίσκεται το περίπτερο που μεταφέρθηκε από το κέντρο του Λουτρακίου…

Καλό είναι που μετακινούνται τα περίπτερα σε σημεία εκτός του κέντρου της πόλης που μάλιστα εξυπηρετούν αρκετό κόσμο αλλά ακόμα καλύτερο θα είναι να μεταφέρονται σε σημεία που να μην θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των πεζών. Άλλωστε, αν θέλει κάποιος πεζός ή ΑμΕΑ να περάσει, πώς ακριβώς θα το κάνει;
* Υπενθυμίζεται ότι κάθε περίπτερο θα δεσμεύει έναν επιπλέον χώρο 60cm πίσω και 70cm μπροστά από το περίπτερο.
- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο φίλος μου με το καροτσάκι που μένει εκεί κοντά πώς θα περνάει να πάει στις δουλειές του (super market κ.λ.π)?
    Δεν πρέπει να μπει τίποτα μπροστά ώστε να υπάρχει ένας υποτυπώδης χώρος να περνάνε καροτσάκια χωρίς να χρειαστεί να βγει στο δρόμο.

    Αλλά θα μου πεις γιατί περνάει κανένας πίσω απ' τα άλλα περίπτερα στο κέντρο της πόλης?
    Πονεμένη ιστορία!!!

  2. αμα θα μπουν τα κρουασαν και τα πατατακια μπροστα .ξεχνα το δεν περναει ουτε πεζος ! αλλα εδω θα μου πεις εβαλαν πισω απο τον οσε τον υπογειο καδο και εκλεισαν τελειως το πεζοδρομιο ! αυτο το σκεφτηκαν ποτε οι αρμοδιοι του δημου ? ασε ενταξει η δημοτικη αρχη δεν εχει γνωσεις.πετανε ετσι κατι και οτι κατσει .. οι τεχνικες υπηρεσιες τι κανουν ρε παιδια ? Τοσα ατομα ενημερωθηκαν κανεις δεν αναρωτηθηκε πως θα περνουν πεζοι απο κει ..?

  3. ΤΟ ΒΡΗΚΑ !!ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ Ε?ΑΑΑ..ΝΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΞΙΝΟΥΣ ΜΕΤΑ …ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΠΑ?!
    Α ΡΕ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ !!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  4. Ερώτηση: υπάρχει νομοθετικο πλαισιο για τον ιδιοκτητη του πίσω οικοπεδου(Γλυκοφρυδη Αικατερ)ότι πρέπει να εγκρινει την τοποθέτηση περιπτέρου στην προσωψη του;

  5. Εμεις τα εχουμε σωας τα φρενας !εσυ και οι φιλοι σου τα εχουν ?στο πιο στενο σημειο βρηκαν να το βαλουν ?Τετοιες ανοησιες κανουν και υστερα λενε τον κοσμο οτι βγαζει κομπλεξ κ κακια !Αφου δινουν δικαιωμα για αρνητικη κριτικη με ολες αυτες τις απερισκεψιες !Φερθειτε υπευθυνα μια φορα !!!

  6. ανησοροπε 12:24 μ.μ. οι φιλοι σου εβαλαν τα περιπτερα μπροστα απο μαγαζια στο κεντρο της πολης και οχι μονο αυτο αλλα ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ τον καθε ΑμΕΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ! ΒΛ. ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΝΑΝΤΙ ΔΕΥΑ και στο χωρο παρκινκ ταξι !! αντε χασου τωρα

  7. Να πας να χαθεις εσυ ανισσοροπε ασχετε .Δεν εχω δικους μου αλλα μιας κ το θιγεις να πω για τους δικους σου φωστηρες που τωρα εβαλαν ενα περιπτερο αφησαν χωρο μονο για την μια ροδα ενος αμαξιδιου αμεα!στοκε μιλας κιολας!
    Απο φιλοτιμο κ μονο να ζητησουν συγνωμη για τα λαθη που κανουν.για παραιτηση δεν το κοβω …νομιζουν οτι ειναι και ευεργετες του τοπου .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog