Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουκέτο σε γνωστό κατάστημα της Κορίνθου – Η συγκινητική ανακοίνωση των ιδιοκτητών

- Advertisement -

Με μια συγκινητική ανακοίνωση, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος ενημερώνουν για το λουκέτο μετά από 30 χρόνια λειτουργίας…

Αγαπητοί μας φίλοι,


Το κατάστημα μας επί 30 χρόνια ήταν παρόν στην αγορά της πόλης μας και οχι μόνο, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλότατης ποιότητας. Ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία μας, βασισμένα πάνω στον άξονα του σεβασμού και της δημιουργίας ανθρώπινης πρώτιστα σχέσης με τον πελάτη, κατέστησαν πιστεύουμε την επιχείρηση μας, ένα παράδειγμα υγιούς και συνεπούς επιχειρηματικότητας στην περιοχή της Κορίνθου. Καταφέραμε και χτίσαμε μαζί με τους πελάτες μας μια επιχείρηση που εργάστηκε,κόπιασε και διατήρησε τη λειτουργικότητα της ακόμα και στις δύσκολες εποχές που διανύουμε την τελευταία επταετία..


Το δυσχερές οικονομικό περιβάλλον, αυτο που με τη συνδρομή του κράτους εν τέλει απομυζεί σε βαθμό εξευτελισμού την υγιή επιχειρηματικότητα, μας αναγκάζει να αναστείλουμε επ’ αόριστον την λειτουργία του καταστήματος. Είναι μια απόφαση πολύ δύσκολη συναισθηματικά,καθώς για 30 χρόνια, μαζί με σας, σε καθημερινή βάση πορευτήκαμε,στα εύκολα και τα δύσκολα,και συνάμα μια απόφαση που λαμβάνει σοβαρά υπόψη τα δεδομένα που όλοι βιώνουμε και υπομένουμε.


Σας ευχαριστούμε απο τα βάθη της καρδιάς μας γι’ αυτα τα 30 χρόνια που περάσαμε μαζί,για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείξατε,και να είστε βέβαιοι πως η αγάπη και ο σεβασμός εκ μέρους της οικογένειας μας ειναι αμοιβαία προς όλους εσάς,έναν προς έναν ξεχωριστά.


Δεν θέλουμε να πούμε αντίο, γιατί ό,τι φτιάξαμε μαζί,πιστεύουμε ότι αντέχει και θα αντέχει εις στο διηνεκες, και διατηρούμε την πίστη και ελπίδα πως κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούμε.


Εις το επανιδείν,
Κώστας, Κυριακή, Ελένη Δάλλα

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΕΙΑΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΗ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ..

  2. Ας ήσουν δημόσιος υπάλληλος να σε φρόντιζε ο Συριζανελ . Αυτοί ακούνε επιχείρηση και γυρίζει το μάτι τους. Ακόμα δεν είδατε τίποτα φτωχοποίηση όλων κατα τα πρώτυπα της Βενεζουέλας και ταξικό μίσος σε όποιον επιχειρεί.

  3. 1''46 ο κουλης ειπες ? καλα γυρνα πλευρο και ξαναγραψε. δεν υπαρχει κανεις εκει μεσα ηγετης .
    θα μας πανε στην αφανεια μεχρι τελους ολοι τους.

  4. ολοι μας φταιμε που σταματησατε ….. αλλα δεν βαζουμε μυαλο …μεχρι να σταματησουμε και'μεις !!! ειναι λυπηρο και ερχεται σε ολους μας !!

  5. ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΜΙΣΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

    ΕΥΠΙΘΕΣΤΑΤΟΣ

  6. 11:33 μ.μ. Και δεν ειναι μονο αυτο ο κουλης εχει δηλωσει οτι αμα βγει θα κοψει ολες τις επικουρικες και απορω που οι παππουδες και η γιαγιαδες θα πανε να τον ψηφισουν και θα παρουν παλι στο λαιμο τους εμας τους υπολοιπους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog