Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους από το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Κοντά στις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων της Α” βάθμιας και Β” βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων βρέθηκε ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι της Δημοτικής Αρχής και Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, με ευκαιρία την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τις τελετές αγιασμού…

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης απεύθυνε τις ιδιαίτερες ευχές του για μια καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, μια χρονιά γεμάτη πρόοδο, γνώση και επιτυχίες.
Η έναρξη της νέας σχολικής  χρονιάς σηματοδοτεί την αρχή μιας καινούριας πορείας, η οποία φέρνει την ελπίδα και την αισιοδοξία.

Η Δημοτική Αρχή, όπως τόνισε ο Δήμαρχος, θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και να θέτει ως προτεραιότητα την ανάπτυξη της παιδείας, σε επίπεδο υποδομών και λειτουργίας των σχολικών μονάδων για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων του Δήμου μας.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους, με υγεία και πρόοδο!

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και παπαδες και λειτουργιες ολα ΚΑΝΟΝΙΚΑ οπως παλια ! μπραβο στο συριζα και καταρα στα δεξια τρολ που θελουν να ριξουν την κυβερνση

  2. Τρολ αριστερο δεν εισαι καλα !τον υπουργο σας τον φιλη τον ακουσες τι ειπε για τον Χριστιανισμο ?εισαι ευχαριστημενος με την πιο αχρηστη κυβερνηση ?ζομπι σας καταντησαν σας δουλεψαν κανονικα με τα μνημονια και του φορους..μας εφεραν εδω χιλιαδες μεταναστες ..ζημειωσαν τον τουρισμο ,την οικονομια κ ολους του τομεις κ συ τους επαινεις ? !καταστρεφουν μια χωρα με ιστορια !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog