Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απίστευτο! Αντί του Δήμου, μια τουρίστρια κάνει έκκληση για βοήθεια σε 3 αδέσποτα κουτάβια στη Νεμέα!

- Advertisement -

Το όνομά μου είναι Beatrice και την περασμένη Παρασκευή στη Νεμέα στο κεντρικό δρόμο (ακριβώς μετά από ένα μπαρ / εστιατόριο με τραπέζια κατά μήκος του δρόμου) υπάρχουν 3 κουτάβια, κυριολεκτικά λιμοκτονούν…..

Ένας από αυτούς, ένα σκελετικό σκύλος περιφέρεται γύρω, όταν την είδα σταμάτησα αμέσως το αυτοκίνητο για να την ταΐσει, να ανακαλύψει ότι υπήρχαν 2 περισσότερα κουτάβια, σίγουρα ο αδελφός / αδελφή της, σχεδόν στην ίδια άσχημη κατάσταση. Ήταν μπροστά από ένα σπίτι.

Ρώτησα την γυναίκα που ζει εκεί γιατί τα κουτάβια ήταν σε αυτή την κατάσταση. Εκείνη απάντησε ότι τα σκυλιά δεν ανήκουν σε αυτήν, που τους ταΐζει, αλλά είναι άρρωστοι. Προφανώς, αυτή ρίχνει κάποια τρόφιμα για το δρόμο, και η μαμά των κουταβιών τρώει όλα τα τρόφιμα, και τα κουτάβια πεθαίνουν από την πείνα.

Θα τρέφονται τα κουτάβια, αλλά δεν ήταν εύκολο γιατί είναι πραγματικά φοβισμένοι και ύποπτη (ίσως έχουν ηττηθεί, δεν μπορώ να τους κατηγορήσω για την ύπαρξη φοβισμένος).

Έχω συνημμένο 2 pics, ελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή. Έχετε κάποιους ανθρώπους στην περιοχή που μπορεί να βοηθήσει αυτά τα κουτάβια; Φοβάμαι ότι αν δεν βρεθεί κάποιος να βοηθήσει τα σκυλιά στην περιοχή της Νεμέας, δεν θα επιβιώσει για πολύ.

Η καρδιά μου σπάει κάθε φορά που σκέφτομαι αυτά.

Τι κάνει ο Δήμος Νεμέας για τα αδέσποτα ζώα…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog