Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Σχόλιο – πρόταση αναγνώστη

- Advertisement -

Διαβάστε τι αναφέρει…

Στο δημοτικό πάρκινγκ στο ποτάμι είναι πάρα πολύ επικίνδυνα. Πετάγονται αυτοκίνητα από παντού εκτός αυτού πολλές φορές τα βράδια ακόμα κ ξημερώματα σ/κ κάνουν σπινιαρισματα αυτοκίνητα με κύριο κίνδυνο να πέσουν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Εκτός αυτού δεν υπάρχουν κάμερες κ σίγουρα ενοχλούν εν ώρα κοινής ησυχίας . Έρχεται πολλές φορές αστυνομία αλλά καλό θα ήταν ή παρούσα δημοτική αρχή να αναλάβει εξ ολοκλήρου την διαμόρφωση νησίδων και γιατί όχι επιπλέον φύτευση δέντρων και φυτών ή ακόμα και την τοποθέτηση χημικής τουαλέτα καθώς πολλές φορές κοπέλες κατουρουσαν στα χωράφια το καλοκαίρι αστείο αλλά αληθινό.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ σωστή πρόταση.
    Και νησίδες με θαμνώδη φυτά ή/και δέντρα πρέπει να τοποθετηθούν καθώς και χημικές τουαλέτες για τους παραγωγούς που έρχονται στη διπλανή λαϊκή αγορά κάθε Τετάρτη!
    Έτσι θα διαμορφωθούν καλύτερα οι θέσεις στάθμευσης, θα πρασινίσει και θα ομορφύνει το πάρκιγκ και δεν θα έχουμε τους κουτούς-κάγκουρες που κάνουν σπινιαρίσματα…

  2. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΟΤΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ[ΣΤΑΘΜΟΥ-ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΚΛΠ]ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

  3. Να προσθέσω στους αγαπητούς σχολιαστές και ένα ακόμη:
    Η γωνία στο πεζοδρόμιο επί της Ελ.Βενιζέλου που στρίβει για το συγκεκριμένο πάρκινγκ είναι σχεδόν ορθή γωνία με αποτέλεσμα να υπάρχουν ατυχήματα (σκάσιμο λάστιχου κ.λ.π)
    Καλό θα ήταν να στρογγυλευόταν λιγάκι όπως είναι όλα τα πεζοδρόμια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog