Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Άρχισαν τα “όργανα”!

- Advertisement -

Και ξαφνικά, αποφάσισαν να… ξαναεφαρμόσουν το Νόμο στο Λουτράκι. Με τον ίδιο τρόπο που ξεσήκωσαν τον κόσμο εναντίον τους το καλοκαίρι. Προκλητικά…

Δεν διαφωνεί κανείς με την εφαρμογή του Νόμου, αλλά προκύπτουν μερικά εύλογα ερωτήματα:

– Αλήθεια, γιατί δεν εφαρμόστηκε ο Νόμος από τα μέσα Ιουλίου και μετά;

– Με τι κριτήρια αποφασίστηκε ότι η 15η του Σεπτέμβρη είναι η ημέρα τήρησης του Νόμου;

– Με δεδομένο το γεγονός ότι πλέον οι περισσότεροι τουρίστες έχουν φύγει, άρα μιλάμε για αυτοκίνητα Δημοτών στην πλειοψηφία τους, γιατί δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση;

– Θα τηρείται με την ίδια αυστηρότητα στο εξής; Σε καθημερινή βάση;

– Η εφαρμογή του Νόμου θα εξαντληθεί στους δρόμους ή θα συνεχιστεί και στα γραφεία;

Στην παρακάτω φωτογραφία, μπορείτε να δείτε ότι το άσπρο αυτοκίνητο έχει ανάψει αλάρμ και του έχουν πάρει τις πινακίδες. Ωραία αρχίσαμε!!!

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο νομος να εφαρμοζεται και σε ολα τα αυτοκινητα της δημοτικης αρχης που παρκαρουν στον πεζοδρομο της Ιασονος και στους γυρω πεζοδρομους αλλα εκει δεν τολματε να τα γραψετε ζουμι σας παει

  2. Επειδή λέτε όλοι ο Γκιωνης, σας λέω ότι σαφώς και έχει την ευθύνη αλλα έχει και μια ομάδα αιρετών και μη που λειρουγουν μαζί του με απόλυτη συμπνοια.Οποτε είναι όλοι τους υπεύθυνοι για όσα γίνονται. αυτά τα δεν ξερω δεν άκουσα δεν ήμουν στο δημοτικό συμβούλιο είναι δικαιολογίες για παιδάκια του νηπιαγωγείου.
    Όσο για το Διοικητή της αστυνομίας το μόνο που έχω να πω ότι προσπάθησε να δείξει άλλο πρόσωπο όταν πρωτοήρθε και αλλα κάνει στην πορεία. Επίσης ειναι μεροληπτικός. Εφαρμόζει το νομο κατά το δοκούν…
    Απο την άλλη βοηθάει το δήμο μας να εισπράττει τα πρόστιμα και να γεμίζει τα άδεια του ταμεία……
    Ευχαριστούμε, είμαστε υποχρεοι

  3. ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ .. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΑΝΩ ..ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ !ΙΔΙΩΣ Η ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΠΕΖΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΤΕΛΑΡΑ, ΠΑΛΙΟΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ!ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ !

  4. Φαντάσου πόση ώρα ήταν παρκαρισμένος με αναμένα αλάρμ. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Γιατί δεν το καταλαβαίνετε;
    Το παρκάρισμα στον κεντρικό απαγορεύεται. Κατα το δοκούν; οκ Όποτε γουστάρουν; Οκ. Όποτε θέλουν; Οκ.
    Εγω ρε φίλε δε ξαναπαρκάρω στον κεντρικό και να πάνε να κουρευτούν όλοι τους.
    Αι παρατήστε με με το πότε, γιατί, και τον άλλον και το παρα άλλο.
    Μη τους κάνετε μάγκες και πλούσιους.
    ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ. ΤΕΛΟΣ.
    Θέλει πολύ εξήγηση αυτό που λέω.
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. Ε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

  5. Ρεεε Λουτρακιώτες, τώρα σας έπιασε η τρεμούρα και η συγκίνηση για το θέμα του πάρκινγκ επί της Ελ. Βενιζέλου? Τώρα που η κίνηση είναι και θα γίνεται όλο και πιο μειωμένη?
    Δημοτική αρχή και Δήμαρχος για τα πανηγύρια.

  6. Σχετικά με την μεγάλου Αλέξανδρου βάζουν μπάλετες πινακίδες μηχανάκια γλάστρες μεταφέρουν το αμάξι από την 1 πλευρά στην άλλη ανάλογα με τον ίσκιο.Η δημοτική αρχή πρέπει να κάνει κάτι.

  7. Καλά η Μεγ. Αλεξανδρου είναι η μια πλευρά του δρόμου ρεζερβε από τους μαγαζάτορες! Προφανώς πληρώνουν παραπάνω δημοτικά τέλη οι άνθρωποι, και έχουν δικό τους πεζοδρόμιο και δρόμο
    Εγώ προτείνω, να πάρετε όλοι απο ένα καφάσι/καρέκλα/ σκρίνιο ο,τι έχει ο καθένας τέλος πάντων, και να κρατήσετε λίγο δρόμο και για εσάς!
    Υπατία

  8. Ο Γκιώνης ξηλώνει τις πινακίδες των αυτοκινήτων χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος αφού ήρθε ο χειμώνας και το Λουτρακί δεν έχει κίνηση.

  9. Θα σκοτωθεί κόσμος, τα αυτοκίνητα τώρα που έχει αδειάσει ο δρόμος τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα στο Λουτράκι.
    Σταματήστε να κάνετε τους νομοθέτες υπάρχουν παιδιά μέσα στην πόλη, ηλικιωμένοι, έγκυες γυναίκες και οικογένειες.

  10. ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ Η ηχορύπανση χτυπάει κόκκινο κίνδυνος του ατυχήματος με τραυματίες ή νεκρούς καραδοκεί σε κάθε γωνιά.
    Και η αστυνομία απουσιάζει επιδεικτικά, Γιατί;
    Και πώς το ξέρουν αυτοί που κινούνται το βράδυ στην ελευθερίου βενιζέλου με μεγάλες ταχύτητες και σκασμένες εξατμίσεις πως δεν αστυνομεύεται η λεωφόρος το βράδυ;
    Έχουν πληροφορίες εκ των έσω;
    θα αναγκαστούμε να ζητήσουμε την επέμβαση εισαγγελία, γιατί είναι φανερό το τι συμβαίνει εδώ πέρα.
    Προφανώς η τοπική αστυνομία οπως έχει πάρει εντολή να βγάζει τα δόντια από τους πολίτες που σταθμεύουν για λίγα λεπτά στον κεντρικό, φαίνεται να έχειν πάρει εντολή το βράδυ να μην επεμβαίνουν.
    Εγώ το γράφω εμφατικά, θα μπει εισαγγελέας εδώ μέσα για τα οσα συμβαίνουν αυτό δεν θα συνεχιστεί άλλο.

  11. Ειναι ενα μετρο που καλως εφαρμοζεται αφου οταν βγαινεις απο καθετο δρομο δεν εχεις ορατοτητα της Ελ. Βενιζελου,υπαρχουν ομως καποια ερωτηματικα.Γιατι μεσα Ιουλιου με αρχες Σεπτεμβριου δεν εφαρμοστηκε,μηπως γιατι μας ενδιαφερει μονο ο τουριστας και οχι ο δημοτης?Σε ερωτηση προς την αστυνομια μου ειπαν η εφαρμογη αυτου του μετρου ειναι εντολη του δημαρχου και του εμπορικου συλλογου.Στις επομενες εκλογες τοτε να ζητησουν την ψηφο απο τους επισκεπτες της πολης και απο τους εμπορους που εξω απο τα μαγαζια εχουν κανει δικο τους το δρομο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog