Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λουτράκι ΤΩΡΑ: Αφαιρούν πινακίδες στην Ελευθερίου Βενιζέλου

- Advertisement -

Ευρεία επιχείρηση για παράνομα παρκαρισμένα οχήματα στην Ελευθερίου Βενιζέλου, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγη ώρα…

Συγκεκριμένα, με αφορμή το γεγονός ότι υπήρχαν δεκάδες παράνομα σταθμευμένα οχήματα, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και αμέσως έπιασαν δουλειά!

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά κάνουν..
    Μεν μου θέλετε το Λουτράκι να μην βρίσκεται στο τέλμα,που είναι και συνεχώς καταγγέλλεται τον έναν και τον άλλο,δε όμως ας παρκαρουμε όπου θέλουμε ενώ υπάρχουν ήδη 2παρκινγκ τεράστια…

  2. επιτελους γιατι εχει παραγινει με αυτο!! οπου θελει ο καθενας το παρκαρει!!! τοσα παρκινγκ εχει η πολη..!! αλλα ναι θα παθουμε κατι αν περπατησουμε 200-300 μετρα..

  3. 7:21 μ.μ. Τα παρκιν ειναι μακρια εκει που καναε το κεπ θα επρεπε να κανουμε παρκιν 5.000 θεσεων δωρεαν και μη μου πειτε ειναι μεσα στην πολη γιατι αλλου τα εχουν μεσα στην πολη

    Αισχος απαραδεκτο της δημοτικης αρχης τα αυτοκινητα που παρκαρουν στον πεζοδρομο της Ιασονος κανενας δεν τα γραφει τους πολιτες ομως που ηρθαν να αφησουν τον οβολον τους τους γραφεται για αυτο το Λουτρακι δεν εχει κοσμο τον διωχνεται ντροπη σας

  4. Είδα έναν με μια κατσαβιδιερα πριν από λίγο..
    Όσο για τους δικαιους που γράφουν εδω..ας δουν ποιους γράφουν..και ποιους δεν γράφουν.Οποτε γουστάρουν αφήνουν..οποτε γουστάρουν γράφουν.Τεσσερις φορές πέρασα και είδα τα ίδια αυτοκίνητα.το ένα στα δέκα έγραφαν και έπαιρναν πινακίδες.
    Ναι..να ισχύει το μετρο.Συμφωνοι.Αλλα για όλους και πάντα.
    Το ένα που είδα μάλιστα..ειχε το παιδί στα αμάξι προφανώς κάποιος που σταμάτησε για λίγο..και του βγαζανε τις πινακίδες.
    Τέλος πάντων.Με λυπεί που ο κόσμος έχει τα βαδανα του..και έχει και τέτοιες κλήσεις να πληρώνει.Ουτε που χαίρομαι για αυτό.

  5. Όσες φορές και εάν πέρασα από εκείνη την μέρα..γεματο αυτοκίνητα είδα πάλι.Οπως και περιπολικά τυχαία είδα..αλλα κανέναν δεν γραφανε.
    Ας βάλουν ωράριο στο παρκάρισμα..να ξέρουμε ποτε επιτρέπεται ποτε όχι.
    Αυτά για κόντρες και πιστες..ειναι να χαμε να λέγαμε.
    Ποτε δεν έχω δει κάτι τέτοιο.
    Αν ισχύει ένα μέτρο..καλως.Αλλα εάν δεν ισχύει..απλα να ξέρουμε.
    Μην πληρώνει τσάμπα λεφτά ο κόσμος..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog