Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Γιώργος Τέσσης σε μια συνέντευξη-καταπέλτη (video)

- Advertisement -

Δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια του. Αν κάποιος επισκεφτεί το λογαριασμό του στο facebook και διαβάσει τα σχόλιά του για την επικαιρότητα ή την αρθρογραφία του, θα αντιληφθεί (και μάλιστα πολύ γρήγορα) ότι είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο ή θα συμφωνήσεις απόλυτα ή θα διαφωνήσεις κάθετα…

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα σε αφήσουν αδιάφορο οι απόψεις του, καθώς δεν συνηθίζει να “στρογγυλεύει” τα λόγια του και δεν διστάζει να πει τη γνώμη του παίρνοντας θέση για ζητήματα καυτά που οι άλλοι διστάζουν να αγγίξουν.

Σήμερα φιλοξενούμε στο loutrakiblog και στο perahora.gr το ενεργό μέλος και σύνεδρο της ΝΔ, με καταγωγή από το Σοφικό Κορινθίας, Γιώργο Τέσση

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λέγοντας αρλούμπες του τύπου "όποιος έχει αυταπάτες λέγεται αυταπατεώνας" θα πάει μπροστά ο τόπος ρε Τέσση; Ο έχων αυταπάτες ξεγελά τον εαυτό του, ενώ ο απατεώνας ξεγελά τους άλλους. Μη προσπαθείς λοιπόν να μας ξεγελάσεις με σκοπό να υφαρπάξεις την ψήφο μας. Κάνε μας τη χάρη παλληκάρι μου! Σιγά-σιγά θα την πείτε την αλήθεια, όλοι σας!

  2. ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΑΤΕ? ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΤΟΥΤΗ ΧΩΡΑ.

  3. Δεν τον ξερω τον άνθρωπο αλλα αυτά που άκουσα με βρισκουν σύμφωνο. Σε ότι αφορά στην Κορινθια φαινεται να γνωριζει και οι προτάσεις του αξιόλογες.

  4. Ετσι λενε ολοι στην αρχη και μολις βαλουν το χερι τους στο φιγαντιο βαζο με το μελι γινονται σε κλασματα δευτερολεπτου σαν ολους αυτους πους κυβερνανε μεχρι σημερα οποτε να μην πιστευεται κανενα

  5. Ρε Τάκη τι λέει αυτός είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις η νέα δημοπρασία;
    Για κοιτάξτε το λίγο στην τοπική του συριζα με την νούλα και τον θανάση!

  6. Τραπεζικός….και μνημονιακος , νομίζει οτι την χώρα την κυβερνά η αριστερα ή ετσι τον βολεύει …μεχρι το 4 λεπτό ειδα .Δεν εχει τιποτα να δωσει ο κύριος στον τόπο ούτε να μας πει.
    Καλο παιδί φαίνεται .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog