Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ένα φαινόμενο που παίρνει μεγάλες διαστάσεις στην Κορινθία

- Advertisement -

Ακόμη και αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το άρθρο πολλές γυναίκες αθίγγανων παίρνουν τα παιδιά τους στο δρόμο και τα ταλαιπωρούν όλη μέρα λες και είναι επάγγελμα…Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει πολύ έντονα στην Κόρινθο και πρέπει να σταματήσει….

Καθημερινά το κέντρο της πόλης, καταλαμβάνεται από γυναίκες και μωρά παιδιά που κυριολεκτικά κάνουν ότι θέλουν.

Το λιγότερο είναι η επαιτεία.

Το χειρότερο όμως είναι πως τα μωρά στέκονται ταλαιπωρημένα και βρώμικα μέσα στον ήλιο
Εκτός από την αστυνομία θα έπρεπε να παρέμβει άμεσα και η πρόνοια όσο αφορά τα παιδιά.
Καλείται λοιπόν, η δημοτική αρχή να επιλύσει άμεσα το ζήτημα που απασχολεί και θα συνεχίσει να απασχολεί αν δεν λάβει άμεσα τα μέτρα της!
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ειναι αυτό το θέμα αλλα σύμφωνα με τις περισσότερες ΜΚΟ για την προστασία παιδιών,το 65% των αθίγγανων μωρών ειναι ναρκωμένα με ψυχοτρόπες ουσίες για να ειναι ήρεμα και να μην ενοχλούν την μητέρα τους κατα την επαιτεία…Για σκεφτείτε το,έχετε δει ποτε μωρό αθίγγανης να κλαίει η να μην κοιμάται κατα την επαιτεία;;;;
    Έλεγχο άμεσα απο αρμόδιο ιατρό και μήνυση για κακοποίηση ανηλίκου..
    Marquis de Sade

  2. Και ποιός θα τους σταματήσει? Το "κράτος" είναι απασχολημένο με την εφεύρεση και άλλων φόρων και την συστηματική εξόντωση του Ελληνικού Λαού. Εξ' άλλου είναι κουρασμένοι από τους τεμενάδες στην Μέρκελ ,τον Σόιμπλε και τις τρόικες.Που να τους μείνει καιρός να ενδιαφερθούν και για το πόπολο.Αυτοί είναι αναλώσιμοι και υπάρχουν μόνο για να πληρώνουν χαράτσια.Ελεεινοί,ανάλγητοι ,προδότες ΟΛΟΙ σας……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog