Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Ερωτήματα Θ.Πέτρου για τα έξοδα και την προβολή της Τουριστικής Α.Ε.(video)

- Advertisement -

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών Θοδωρής Πέτρου θέτει ερωτήματα σχετικά με την συνεχή αύξηση των διοικητικών εξόδων αλλά και των εξόδων προβολής και διαφήμισης της Τουριστικής ΑΕ παρά το ότι η αύξηση των εσόδων είναι σχεδόν μηδενική….

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. kαποιος πρεπει να του πει του ΠΕΤΡΟΥ ,οτι η πρωτοβ. πολιτων ειναι εκει για να στηριζει τον γκιωνη και οχι να κανουν ερωτησεις ,δεν βλεπει τον κοφινα .Το εκτρομα αυτο εγινε για αλλους σκοπους και οχι για την διοικηση του τοπου .ο βελουτελα τι κανει γαιτι δεν τον βαζει στην θεση του τον πετρου ,ο μιχαλης ,η νουλα ?

  2. μπραβο σε ενα νεο παιδι που ακομα καθεται και ασχολειται μαζι τους…επιπεδο παντως δεν υπαρχει και οι απαντησεις ηταν αστειες…καποιος που ξερει οικονομικα…!

  3. ΓΚΙΩΝΑΝΘΡΩΠΕ 8:11 ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΜΑΣΑΤΕ??? ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ…..

  4. κακως εχει ερωτησεις, μιας και θα επρεπε να ρωτησει τοην Κα Κουρουκλη και τον Κο Κοκκινο που ειναι στην Τουριστικη και τα γνωριζουν τα θεματα. Εκτος κι αν δεν μιλούνται εκει στην πρωτοβουλία μεταξύ τους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog