Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δύο (2) θέσεις εργασίας στο Λουτράκι!

- Advertisement -

Δείτε την αγγελία…

Ξενοδοχείο στα Ίσθμια ζητάει προσωπικό για κουζίνα!Ζητείται μάγειρας Β και μάγειρας Γ για ξενοδοχείο που λειτουργεί όλο το χρόνο στην περιοχή του Ισθμού – Isthmia Prime Hotel. Ηλικία έως 35 ετών. Πληροφορίες: 2741023454. Αποστολή βιογραφικών στο reservations@isthmus.gr

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. είναι το ξενοδοχείο που φιλοξενούσε πρόσφυγες και πληρωνόταν από ΜΚΟ? Ας μας ξεκαθαρίσει η αγγελία ποιός είναι ο εργοδότης για να μην μας πει μετά: δεν έλαβα λεφτά από την ΜΚΟ ακόμη, άρα δεν μπορώ να σας πληρώσω.

  2. 5:39 μ.μ. ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΙΝΔΙΚΑ ΚΑΡΡΥ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΕΣ ΣΠΟΥΠΕΣ, ΑΦΓΑΝΙΚΟ ΡΙΖΙ Ή ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΑ ΓΛΥΚΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΝΣΗΜΑ!

  3. ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΡΕΣΤΙΝΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ Isthmia Prime Hotel. ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΜΚΟ ΗΘΕΛΕΣ? ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!

  4. 5:39, Ο Έλληνας που τον βρίζεις, έχει αξιοπρέπεια και το κεφάλι του ψηλά. Εσύ δεν θες να προσφέρεις αξιοπρεπή εργασία σε μάγειρες Β και Γ, αλλά να εκμεταλλευτείς την περίσταση οικονομώντας τα από τις ΜΚΟ. 50 θα παίρνεις, και 1 θα δίνεις να μοιράζονται οι μάγειρες Β και Γ. Και θα τους ζητάς να σου κάνουν και τεμενάδες επειδή τους προσέφερες εργασία. Όχι, τέτοιους υποτελείς Έλληνες να σου ταΐζουν τους μετανάστες σου για να φουσκώνει εσένα η τσέπη σου σε χαλεπούς καιρούς για την χώρα, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ. Όπως έστρωσες, να κοιμηθείς ξενοδόχε εκμεταλλευτή των μεταναστών και των Ελλήνων!!! Καλά στα έγραψαν άλλοι εδώ μέσα. Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!!

  5. Στο δημοφιλέστατο tripadvisor.com αυτό το ξενοδοχείο δεν υπάρχει, τουτέστιν μηδέν επισκεψιμότητα!!! Άρα να ρωτήσω για ποιόν λόγο ζητούνται μάγειρες?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog