Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με το δεξί και άνετα η Κόρινθος

- Advertisement -

Χωρίς να δυσκολευθεί, η Κόρινθος επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Εντυπωσιακός ο Ηλίας Κουρούμαλης που κράτησε χαμηλά το σκορ, αν και οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν χωρίς του Μιχάλη Καφαντάρη, Αλούσι, Κακογιάννη και Ρούτσι…

Η «Μπάρτσα» μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 13’ ο Γεωργίου άνοιξε το σκορ, προλαβαίνοντας την έξοδο του Κουρούμαλη, έπειτα από ασίστ του Ράπτη.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν στη συνέχεια να ανεβαίνουν και ψυχολογικά και έτσι στο 37’ μετά από κόρνερ του Ράπτη, ο Λαλάι με κοντινή κεφαλιά σημείωσε και το 2-0.

Πάντως η Κόρινθος θα μπορούσε να σημειώσει και τρίτο τέρμα πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά ο Κουρούμαλης απέκρουσε εντυπωσιακά το τετ α τετ του Γεωργίου, ενώ στις καθυστερήσεις η σέντρα σουτ του Λαλάι, σταμάτησε στη συμβολή των δοκών.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να προσπαθούν περισσότερο και είχαν ένα σουτ του Καλύβα να φεύγει άουτ, αλλά και μια ενέργεια του Λέπουρι, που πλάσαρε επίσης άουτ.

Νωρίτερα, ο Γεωργίου είχε ακόμα μια καλή στιγμή για την Κόρινθο, ενώ στο 74’ ο Κουρούμαλης είπε εντυπωσιακά «όχι» σε κεφαλιά του Σπυρόπουλου, για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 (87’), ο Κούσης, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για οφσάιντ.

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αθανασόπουλος, Εμμανουήλ (86′ Μαρούδας Θ.), Σκούπας, Σγούρος, Σπυρόπουλος, Κυριακίδης, Λαλάι, Πέδρο (77′ Mούστα), Σιδέρης, Ράπτης, Γεωργίου (66′ Κούσης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Κουρούμαλης Η., Μαστρογιαννόπουλος, Κόλα (73′ Πιλιαφάς Σπ.), Κουρούμαλης Γ., Σίνας (57΄ Ματθαιόπουλος), Κουλάκης, Νιάρρος, Καλύβας, Λέπουρι, Παπαδημητρίου (66΄ Τσιπάς), Πιλιαφάς Α.

Πηγή- apopsi24.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog