Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άγιοι Θεόδωροι: Έκκληση για βοήθεια σε σκυλάκι – του έκοψαν την ουρά! (Φωτο)

- Advertisement -
Σήμερα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας μια γυναίκα κάνει έκκληση για βοήθεια αναφέρει πως…..

στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, σήμερα το πρωί ένας τσοπάνης την ξύπνησε χτυπώντας με μανία τα κουδούνια στις 09:00 το πρωί. Την ενημέρωσε πως είχε δέσει με σύρμα την ουρά του σκύλου πριν ένα μήνα περίπου γιατί το ζωντανό την έτρωγε. (Αυτό είναι φυσικό αφού το σκυλί είναι γεμάτο ψύλλους). Της ζήτησε να πάει να το δει.

Το θέαμα που αντίκρισε η γυναίκα ήταν σοκαριστικό. Αντίκρισε ένα σκυλί δεμένο με μισό μέτρο αλυσίδα, αποστεωμένο και μέσα στο αίμα. Το σκυλί αργοπεθαίνει από σηψαιμία και σπαράζει από τον πόνο. Χρήζει ιατρική βοήθεια – άμεση παρέμβαση κτηνιάτρου. Ο “ιδιοκτήτης” φυσικά αρνήθηκε να δώσει χρήματα για να το βοηθήσει. 
Την συγκεκριμένη γυναίκα δεν την ενδιαφέρει αν θα γίνει καταγγελία μέσω της ανάρτησής της όμως ζητά από τα σωματεία και τους εθελοντές να ενημερώσουν την Φιλοζωική τόσο των Αγίων Θεοδώρων όσο και των γύρω περιοχών ώστε να βοηθήσουν στα έξοδα μεταφοράς και κτηνιάτρου. 
Καλεί όλους τους φιλόζωους να κάνουν μια προσπάθεια για να σωθεί ακόμη ένα βασανισμένο ζώο από έναν βίαιο – αργό θάνατο!
Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες: 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλό είναι όταν συλλαμβάνουν αυτούς τους αλήτες που ακρωτηριάζουν ανυπεράσπιστα ζωάκια να τους κόβουν έστω και τα 2 αυτιά για να νιώθουν τον πόνο που προκαλούν.

    Όταν συμπεριφέρονται έτσι σε ένα ζωάκι φαντάζομαι πως θα συμπεριφέρονται σε ανθρώπους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog