Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είναι της μόδας ο Ισθμός – Κι άλλος αγώνας

- Advertisement -

Για ακόμα μία χρονιά, το HSC προσκαλεί όλους τους όρθιους σανιδοκωπηλάτες να αγωνιστούν και να ζήσουν την εμπειρία των αγώνων σε 5 επιλεγμένα μέρη της Ελλάδας, με κορύφωση τον τελικό στη Διώρυγα της Κορίνθου…

Μετά από ΈΞΙ συναπτά έτη, με τον αριθμό και το επίπεδο των αθλητών να βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο, το 6th Hellenic SUP Cup 2016 αναμένεται εντυπωσιακό.

Οι αγώνες του Η.S.C. τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ, στην οποία έχει ενταχθεί πλέον το άθλημα του SUP.
Ο κύκλος των αγώνων θα ολοκληρωθεί στις 30 Οκτωβρίου 2016, με την γιορτή του Ελληνικού SUP, τον διάπλου της μοναδικής διώρυγας της Κορίνθου. Με διεθνείς συμμετοχές και καλές κριτικές που έχει αποσπάσει το event, τα προηγούμενα χρόνια,η λίστα των ξένων αθλητών που επιθυμούν φέτος να βρεθούν μαζί με τους Έλληνες αθλητές ανάμεσα στα ψηλά τείχη της Διώρυγας μεγαλώνει.

Σε όλους τους προορισμούς των αγώνων, οι φίλοι του SUP θα έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στο άθλημα του SUP, να δοκιμάσουν νέους εξοπλισμούς και φυσικά να διασκεδάσουν σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό σκηνικό.

Θυμίζουμε ότι οι αγώνες του 6th Hellenic SUP CUP 2016 δεν απευθύνονται μόνο σε αθλητές. Απευθύνονται κυρίως σε ερασιτέχνες, κάθε επιπέδου φύλου και ηλικίας, ανεξαρτήτως εξοπλισμού.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog