Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έρχεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ επένδυση στο Λουτράκι

- Advertisement -

Τελικά, φαίνεται ότι δεν κλείνουν μόνο επιχειρήσεις στο Λουτράκι. Ανοίγουν κιόλας…

Ασφαλείς πληροφορίες του loutrakiblog.gr, αναφέρουν ότι έρχεται μια πολύ μεγάλη επένδυση στο Λουτράκι…

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στα τέλη του 2016 ή το πολύ στις αρχές του 2017, θα ανοίξει μια επιχείρηση στην πόλη που όμοιά της δεν θα υπάρχει σε όλη την Πελοπόννησο. Μάλιστα αν λειτουργήσουν όλα όπως τα έχουν σχεδιάσει οι επιχειρηματίες που βρίσκονται πίσω από αυτή τη μεγάλη επένδυση, ίσως να μην υπάρχει παρόμοια επιχείρηση και στην Αθήνα.

Λίγη υπομονή και όλα θα αποκαλυφθούν…

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναί, θα ανοίξουν ναυπηγία για την κατασκευή των πλέον πολυτελών γιότς του πλανήτη και θα έρχονται σεΐχιδες και μεγιστάνες για να τα παραλαμβάνουν και θα περνάνε και από τις παραλιακές ταβέρνες να τρώνε τηγανητό καλαμαράκι και γαλέο σκορδαλιά!

  2. Χιονοδρομικό κέντρο θα κατασκευάσει ο Δήμαρχος. Το είχε υποσχεθεί προεκλογικά και τις υποσχέσεις του ΠΑΝΤΑ της υλοποιεί. Φήμες λένε ότι οι Ελβετοί έχουν ήδη έρθει στο Λουτράκι για να δουν από κοντά την κατασκευή και να κλέψουν τα σχέδια του Δημάρχου. Ήδωμεν.. Τα καλύτερα έρχονται!!!!!

  3. 7:24 μ.μ. κράτα, αγαπητέ, το σχόλιό σου για τη στιγμή της μεγάλης αποκαλύψεως. Δεν έχεις ακούσει που λέμε "όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι¨; Δες την σοφή λαϊκη ρήση εν τω παρόντι ως απάντηση της επιθυμίας σου να με καταλάβεις. Να θυμηθείς όμως και τον τίτλο, όπου το "τεράστια" επένδυση είναι γραμμένο με κεφαλαία.

  4. όχι ρε παιδιά, η τεράστια επένδυση είναι η BP που έρχεται να βάλει πλατφόρμα αντλήσεως του τεραστίων διαστάσεων κοιτάσματος πετρελαίου που ανακαλύφθηκε 250 μέτρα από την ακτή. Σκεφτείτε πόσοι θα δουλεύουν και θα τρώνε και θα πίνουν στο Λουτράκι, και τι ποσοστό επί των πωλήσεων θα έρχεται στην πόλη μας. Ταβερνιάρηδες εφοδιαστείτε με τόνους θράψαλα για να τουε ταΐσετε!

  5. Οσο υπάρχει αυτή η ανίκανη , επικίνδυνη
    δημοτική αρχή, το Λουτράκι είναι
    τελειωμένο. Γιατί εμείς οι Λουτρακίώτες
    και οι άλλοι δημότες, δεν κάνουμε τις
    απαραίτητες ενέργειες, να τους διώξουμε
    τόσοι δήμαρχοι έχουν διωχθεί, γιατί
    και αυτός ο επικίνδυνος, δήμαρχος με
    την παρέα του να πάει στα τσακίδια
    ΕΛΕΟΣ

  6. 2:20 μ.μ. τα ειρωνικά σχόλια των όποιων εδώ, δεν στοχεύουν εναντίον των bloggers, αλλά εναντίον της ανίκανης δημαρχίας μας. Εσύ εμφανώς είσαι Γκιωνάνθρωπος, δεν είναι έτσι? Οπότε δικαιολογώ απολύτως το αίσχιστο σχόλιό σου, εκτός κι αν νομίζεις ότι το Harvard θα μετακομίσει από την Μασαχουσέτη στο Λουτράκι και δεν θα μείνει διαμέρισμα ξενοίκιαστο από το φοιτηταριό! Μ'αυτό το πλευρό να κοιμάσαι λοιπόν και καλό σου ξημέρωμα…

  7. Aς πανε πρωτα οι ανοικανοι του δημου να μαζεψουτν τα σκου πιδια απο τη Κρυφη που εχουν κοψη εδω 15 μερες και ας αφισουν της επενδυσεις ψεμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog