Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξυλόκαστρο: Ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά αγαπά και το νοικοκύρη

- Advertisement -

Eξιχνιάστηκε κλοπή ύστερα από 4 χρόνια . Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ατόμων και μία περίπτωση κλοπής οχήματος, που είχαν γίνει την 21.8.2012, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας…..

Τον βρήκαν όμως τέσσερα χρόνια μετά…
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία και κλοπή οχήματος, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι ο 30χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, την 21.8.2012 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας, αφού μπήκαν σε οικία ατόμων με την απειλή όπλων, τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, κινητό τηλέφωνο και κλειδιά οχήματος, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν και το όχημα τους, με το οποίο τράπηκαν σε φυγή.

Το ανωτέρω αφαιρεθέν όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου, για την ταυτοποίηση των συνεργών του, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων», αναφέρεται από την αστυνομία.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog