Ένα ακόμη επίτευγμα. Ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των αξιόλογων δραστηριοτήτων του ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων…

Ένας ακόμη αγωνιστικός άθλος με πολύ ενέργεια. Ο γύρος της Λίμνης ΗραίουΠεραχώρας, μήκους 5.300 μέτρων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σήμερα (2 Οκτωβρίου 2016), παράλληλα με τον 3ο Ημιμαραθώνιο Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων (Αρχαίες Θέρμαι Λουτρακίου-Ηραίον Περαχώρας) και τον 2ο αγώνα Δρόμου για παιδιά. Αφετηρία το ‘‘MANTAS BAY’’ και τερματισμός το Ηραίον Περαχώρας.


Η Λίμνη, απόλυτα ήρεμη, άνοιξε την αγκαλιά της για να φιλοξενήσει εκατόν είκοσι αθλητές και αθλήτριες, που έδωσαν δυναμικό παρών, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργο Γκιώνη και τον Αντιδήμαρχο κ. Τάσο Σακελλαρίου, οι οποίοι συμμετείχαν στον αγώνα και έκλεψαν τις εντυπώσεις όταν τερμάτισαν. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος συμμετείχαν, είτε στον γύρο της Λίμνης είτε στον 3ο Ηιμαραθώνιο, πολλοί κάτοικοι του Δήμου μας. 

Η επιτυχία αυτή του εγχειρήματος αποδεικνύει την αγάπη και το μεράκι των πρωταγωνιστών του ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ οι οποίοι, αγόγγυστα και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έδωσαν και φέτος τον καλύτερο τους εαυτό, για την προβολή του τόπου αλλά και για την καθιέρωση των αγώνων του ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ως μια γιορτή του αθλητισμού στον Δήμο μας. 
 
Θερμά Συγχαρητήρια! Και του Χρόνου!

Φώτο/ ρεπορτάζ: Γιάννης Καραπανάγος