Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σε λίγο θα μας ζητήσει και το… Λουτράκι!!!

- Advertisement -

Αξιώσεις για τα ελληνικά νησιά όχι μόνο του Αιγαίου, αλλά μέχρι και περιοχές του Αργοσαρωνικού, εγείρει ο δήμαρχος της Άγκυρας, Melih Gökçek, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter…

Ο γνωστός, για τις προκλητικές θέσεις του, Τούρκος δήμαρχος δημοσίευσε έναν χάρτη της Ελλάδας στην οποία όλα τα νησιά του Αιγαίου, από την Ρόδο και την Κρήτη μέχρι τον… Σαρωνικό είναι με μπλε χρώμα, θέλοντας να δείξει ότι είναι ελληνικά.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι δεν θα ζητήσει το λουτράκι γιατί έχει τοποτηρητή εδώ τον Γκιώνη ο οποίος είναι κάτ εικόνα και καθομοιωση του ερντογάν.
    Μάλιστα από εξακριβωμένες
    Πληροφορίες θέλουν στο άμεσο χρονικό διάστημα να στηθεί πραξικόπημα στο λουτράκι ο δήμαρχος θα βγαίνει στα τοπικά μέσα επικοινωνίας με iphone μέσα από το καζίνο και στο τέλος όπως και στην Τουρκία ο Γκιώνης θα πάρει την εξουσία πίσω και θα τιμωρήσει με αφαίρεση πινακίδων τους εμπνευστές του πραξικοπήματος.

    Χαχαχαχαχα
    Και λίγο πολιτική σάτιρα δεν βλάπτει ελπίζω να μην το δουν με κακό μάτι στην δημοτική αρχή γιατί στόχος μας είναι ο γέλωτας!

  2. Εδω δεν σας δινουν οι μασονοι το γαιδουρονησι ενα νησακι και εχει τετοιες βλεψεις μη σας παρουν την αγκυρα να λες…οι ρωσοι μασονοι

  3. Και εγώ αν ήμουν δήμαρχος όπως ο Γκιώνης π.χ
    Θα έβγαζα έναν χάρτη πριν την άλωση της Κωνσταντινούπολις το 1453 μ.χ ,
    δηλαδή σχεδόν πρόσφατα 563 χρόνια…!
    Να δούμε και να συγκρίνουμε που ήταν η Τουρκία τότε…!!
    Γιατί φοβάται ο κάθε δήμαρχος…??
    Δήμαρχος αυτός, δήμαρχοι και εμείς…!!
    ΥΓ Τέλος θα έλεγα ότι αυτοί είναι πολλοί, αλλά εμείς έχουμε ψυχή και όταν είμαστε ενωμένοι, όπως το έχουμε αποδείξει μέσο της Ιστορίας μας…!
    ΄΄Μολών Λαβέ ΄΄
    θα του έλεγα του μεμέτη δήμαρχου της Άγκυρας..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog