Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Loutraki Divers:Καθαρισμός βυθού στο όμορφο λιμανάκι του Άσσου Κορινθίας(pics)

- Advertisement -
Από την σελίδα των Loutraki Divers….

στο facebook  διαβάσαμε:

Σήμερα η ομάδα μας στα πλαίσια της προγραμματισμένης δράσης καθαρισμού του βυθού στο λιμανάκι του Άσσου προσεκλήθη από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Κωνσταντίνου & Ελένης π. Παναγιώτη Αναστασόπουλο στο κατηχητικό σχολείο της ενορίας του Λεχαίου.
Εκεί μας δόθηκε η ευκαιρία να ενημερώσουμε μικρούς μαθητές κ τους γονείς τους για το πρόβλημα της ρύπανσης των βυθών αλλά κ για την δράση που έχουμε αναλάβει.
Ακολούθως τα παιδιά κ οι γονείς τους μας παρακολούθησαν κατά την δράση μας καθαρισμού στο λιμάνι του Άσσου.
Ήταν κατά παραδοχή τους μια εξαιρετική εμπειρία κ μάθημα ζωής για την συμπεριφορά που πρέπει να έχουμε απέναντι στο περιβάλλον.
Τέλος στο λιμάνι του άσσου μας περίμενε ο πολιτιστικός κ λαογραφικός σύλλογος Η PEA που με την υπέροχη φιλοξενία τους προσέφεραν αναψυκτικά κ χυμούς στους μικρούς μας φίλους ενώ από την φροντίδα τους δεν ξέφυγαν και τα μέλη της ομάδας μας.
Στην Τέταρτη χρονιά και στην 79η μας κατάδυση έχουμε ανελκύσει συνολικά 23.018 κιλά στερεών απορριμμάτων.
Ευχαριστούμε την εταιρεία Vernicos Yachts SA που αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον κάνοντας την ομάδα μας πιο αποτελεσματική και όλους για την πρόσκληση την συμμετοχή κ την φιλοξενία τους
HARBOR, ASSOS – GREECE
Position LAT: 37.953887 LONG: 22.833425
ASSESSMENT OF DIVE: 400 Kg estimated HUMAN DEBRIS


- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ντρεπόμαστε να σας πούμε ένα σκέτο "Μπράβο" βρε παιδιά, διότι δεν μπορεί να αποδώσει τον θαυμασμό μας και την ευγνωμοσύνη μας για το έργο σας! Άξιοι και ικανοί καθώς και χρήσιμοι για το κοινωνικό καλό και το κοινωνικό σύνολο! Π. Λέκκας

  2. Ενα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ο Θεός να σας έχει πάντοτε καλά ,γιατί αυτες τις εποχές τις πολύ δύσκολες εσεις προσφέρετε και κουράζεστε για το καλό όλων μας. Οσο για την εικόνα …τι να πει κανείς .Ντροπή και μόνο ντροπή για τους ανεγκέφαλους που βρωμίζουν την θάλασσα που κολυμπούν και τα παιδιά τους αλλά και τρέφονται και οι ίδιοι από αυτή….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog