Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η έκθεση “Κορινθία 2016” είναι γεγονός (Φωτορεπορτάζ)

- Advertisement -

Άνοιξε τις πύλες της, το βράδυ της Τετάρτης, η Έκθεση Κορινθία 2016, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου…

Πολιτικοί, φορείς της περιοχής, παραγωγοί, εκθέτες με ντόπια αγροτικά προϊόντα και όχι μόνο, παρασκευαστές, κατασκευαστές και πλήθος κόσμου έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια της έκθεσης.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Οκτωβρίου και κάθε μέρα θα έχει παράλληλες παρουσιάσεις και εκδηλώσεις.

Πάρτε μια γεύση, μέσα από την κάμερα του loutrakiblog.gr, από όλα όσα έγιναν στα εγκαίνια.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ''ΚΟΨΙΜΟ'' ΤΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ. ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ?

  2. "Απ' ότι φαίνεται, η αυριανή ημέρα θα είναι ιστορική, καθώς ένα μεγάλο έργο πρόκειται να ξεκινήσει. Και είναι σίγουρο ότι θα ανοίξει μεγάλη συζήτηση γύρω από το θέμα!!! Ποιό θα είναι αυτό το μεγάλο έργο; Σε 24 ώρες, αν ισχύουν οι πληροφορίες των φτερωτών μας φίλων, θα το μάθουμε…" ΣΥ ΛΕΓΕΙΣ!

  3. Ακόμη και αν κάποιοι πολιτικοί μας προκαλούν αλλεργίες πρέπει να παραδεχτούμε ότι παρόμοια γεγονότα και διοργανώσεις προβάλουν την Κορινθία και πράγματι μπορούν να γίνουν σημεία αναφοράς .
    Όμως προκαλώ κάθε νοήμονα πολίτη να σκεφτεί: Τί δουλειά έχει σε ένα τέτοιο γεγονός ο καημένος ο μίμος του Μαικλ Τζάκσον;;; Αυτός για ένα μεροκάματο πήγε ,οι άλλοι που τον κάλεσαν ;; Εσείς στο blog που τον προβάλλετε;
    Δεν ταιριάζει ρε παιδιά.

    Γιώργος Παπανίκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog