Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Η παρουσία – έκπληξη που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα στην έκθεση “Κορινθία 2016” (Εικόνες)

- Advertisement -

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης Κορινθία 2016…

Στο Λουτράκι και στην έκθεση “Κορινθία 2016”, βρέθηκε ο… Michael Jackson. Ναι, καλά διαβάσατε. Όχι μόνο ζει και βασιλεύει αλλά ήρθε με τους security στην έκθεση για να δώσει κάτι από τη λάμψη του στην Έκθεση.

Το ελληνικό όνομά του είναι Παντελής Μπουρίκος και απ’ ότι μάθαμε, έχει εμφανιστεί και στο Show του ΑΝΤ1 Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Δείτε το video:

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πραγματικά τι μεγάαααααλη λάμψη έδωσε στην μεγαλύτερη εμπορική διοργάνωση ένας συμπαθής κλόουν;;;
    Μήπως είμαστε για τα πανηγύρια; Από τι μιά ο κακομοίρης ο μίμος , από την άλλη ο σοβαρόοοοοτατος ομιλητής Λεβέντης χορτάσαμε εμπορική και αναπτυξιακή δραστηριότητα.

    Γιώργος Παπανίκος

  2. 7:03 μ.μ. συμφωνώ!!! Αυτό κι αν είναι είδηση βόμβα, να κάνει show κάποιος μιμούμενος έναν αποδεδειγμένα αίσχιστο και βίαιο παιδεραστή (βάσει των ευρημάτων του FBI στο σπίτι του). Εδώ φτάσαμε? Ο παιδεραστής να αποτελεί πρότυπο και μίμος του να γίνεται δεκτός σε τέτοια έκθεση? Νίκος Παπαγεωργίου

  3. – 10:42 π.μ. φίλε μου, δεν έχεις άδικο, αλλά δεν έχεις και δίκιο. Αν το δει κανείς μεμονωμένα ως happening, ναι. Αλλά το τι προεκτάσεις μπορεί να έχει αυτό το happening και τι επιρροή σε παιδική ψυχοσύνθεση ως πρότυπου καλλιτέχνη είναι κάτι που δεν μπορείς να το αποκλείσεις με κάθε βεβαιότητα. Γι'αυτό προσέχουμε για να έχουμε. Στο παρελθόν υπήρξα θαυμαστής του Jackson ως καλλιτέχνη. Σήμερα όμως δεν μπορώ να διαχωρίσω τον τραγουδιστή από τον άνθρωπο, γνωρίζοντας ότι όντως κακοποιούσε παιδιά για την ικανοποίηση των βάναυσων ορέξεών του, χαράζοντας όμως για πάντα την παιδική τους αθωότητα!!

  4. Ναι ρε παιδιά. Και στεφτείτε ότι, όπως λένε, οι παιδεραστές υπήρξαν σε μεγάλη πλειοψηφία και οι ίδιοι θύματα στην παιδική τους ηλικία. Άρα δεν αποκλείουμε πως κάποια θύματα του Jackson θα κακοποιήσουν με την σειρά τους άλλες αθώες ψυχές αύριο. Εν ολίγοις, υπήρξε κάθαρμα ολκής και δεν μπορώ να δείξω οίκτο (ούτε τον ελάχιστο) σε κανέναν παιδεραστή ή εκμεταλλευτή μικρών και άκακων σαν αρνάκια παιδιών! Πρώτα πρώτα, αυτός ο Μπουρίκος δεν έχει τσίπα επάνω του? Αν είναι όντως ταλέντο, τότε μπορεί να μιμηθεί και άλλους καλλιτέχνες. Αν όχι, ας βρει εκεί καμιά δουλειά σαν αλουμινάς να βγάλει κανα φράγκο, να κολλήσει και κανα ένσημο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog