Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πώς ήταν κάποτε η Κεντρική Πλατεία του Λουτρακίου και πως είναι σήμερα (video)

- Advertisement -

Ένα μικρό ταξίδι ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, προκειμένου να παρακολουθήσουμε μέσα από ιστορικές φωτογραφίες το πως ήταν η κεντρική πλατεία του Λουτρακίου κάποτε και πώς είναι σήμερα…

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραιες εποχες ωραια χρονια τοτε εσφιζε απο ζωη το Λουτρακι αφηναμε το σπιτι ανοιχτο και φευγαμε και γυρναγαμε το βραδυ χωρις φοβο και το βρισκαμε ολα εκει και το σπιτι ενω τωρα το κανανε σαν τη μουρη τους αυτοι που γινανε αρχοντες της ποληςοι υπαιτιοι απο γιωτακη μεχρι σημερα ολοι βαλανε απο ενα λιθαρακι για την καταστροφη του

  2. Stous 9:44 + 11:29 π.μ
    Είσαστε πολύ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ….!!
    Δεν νομίζω ότι έχετε βάλει ένα ένσημο ακόμη…??
    Τώρα θα πρέπει μόνο να διαβάζετε και να προβληματίζεστε…
    Έχετε καιρό να μας λέτε την γνώμη σας, για τα παλιά όπου δεν γνωρίζετε καν….!!
    Και κανείς δεν μπορεί να σας καταλάβει…..!!

  3. 3:46, εσύ ποιός είσαι; Σε ενόχλησα με τα γραφόμενά μου; Σε προσέβαλα επί προσωπικού; Σε συκοφάντησα; Σου έθιξα μήπως την τιμή και την υπόληψη? Όχι. Ε, άντε χάσου ρε μουστόγερε!

  4. ston 11;49 μμ
    Και εγώ νεανίσκε έκανα τίποτα κακό για σένα..?
    Από αυτά όπου γράφεις σου λέω ότι είναι ισοπεδωτικά, και δεν μας τα αιτιολογείς για να καταλάβουμε τι θέλεις να μας πεις ..?

  5. "και δεν μας τα αιτιολογείς για να καταλάβουμε τι θέλεις να μας πεις" ΝΑΤΟ ΡΕ ΣΥ, ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ: "αφηναμε το σπιτι ανοιχτο και φευγαμε και γυρναγαμε το βραδυ χωρις φοβο και το βρισκαμε ολα εκει" ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΡΟ? ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΘΑΜΠΩΣΟΥΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog