Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Κατρούγκαλος επιτέθηκε σε κλούβα για να κινητοποιήσει συνταξιούχους εναντίον του

- Advertisement -

Ηταν τόσο έντονη η επιθυμία του Γιώργου Κατρούγκαλου να διαδηλώσει εναντίον του εαυτού του και να οδηγήσει πάλι τους τους συνταξιούχους που τους κόβει τη σύνταξη δε δυναμικές αντιδράσεις, ώστε δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί…

Κάποια στιγμή που βρέθηκε δίπλα σε μια κλούβα, σχεδόν ενστικτωδώς άρχισε να την σπρώχνει με βία προκειμένου να την ανατρέψει και να μπορέσει να φτάσει μέχρι το υπουργείο Εργασίας και να επιδώσει ψήφισμα στον υπουργό Εργασίας. Μάλιστα για να κινητοποιήσει ακόμα πιο έντονα τους συνταξιούχους, άρχισε να αυτοαποκαλείται «ψαλιδοχέρης» και να επιτίθεται λεκτικά στον εαυτό του.

Τα πνεύματα κάποια στιγμή εντάθηκαν όταν ο Γιώργος Κατρούγκαλος άρπαξε από τον γιακά ζευγάρι ηλικιωμένων τουριστών που περνούσαν τυχαία από δίπλα του και προσπάθησε να τους υποχρεώσει να σπρώξουν και αυτοί την κλούβα φωνάζοντας «Κάτσε καλά Κατρούγκαλε». Τέλος, άναψε και ένα καπνογόνο για να φτιάξει ατμόσφαιρα σύγκρουσης με ΜΑΤ ενώ ζητούσε από τους εμβρόντητους αστυνομικούς να τον σπρώξουν μακριά από την κλούβα.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog