Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Έκθεση Κορινθία 2016

- Advertisement -

Στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου βρέθηκε η πρώην πρόεδρος του ελληνικού Κοινοβουλίου και πρόεδρος του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας” Ζωή Κωνσταντοπούλου το Σάββατο 8/10/2016…

Δείτε το video:

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και η Ζωή Καλαποθαρακοπουλου βρέθηκε στην έκθεση..γιατι δεν αναφέρετε και αυτήν την παρουσία;;;;
    Να μου πείτε ποια ειναι αυτή;;
    Γιατι η Ζωή κωνσταντοπουλου ποια ειναι;;;;
    Marquis de Sade

  2. Προσωπικά δεν συμφωνώ με τον οξύτατο και πολλές φορές επιθετικό λόγο της κ. Κωνσταντοπούλου αλλά είναι πρώην πρόεδρος της Βουλής και ακόμη και αν διαφωνείς μαζί της αξιολογείς την σοβαρότητα επιχειρημάτων και λόγου . Φυσικά καμία σύγκριση με την βασίλισσα της σάχλας Ραχήλ. Αλήθεια τι προφίλ θέλουν να δώσουν οι διοργανωτές στην έκθεση;; Λαικό πανηγύρι; Τότε καλά κάνουν και καλούν τον Μάικλ Τζάκσον των εξαμιλίων και την Ραχήλ . Σε λίγο θα καλέσουν και τον "πλανητάρχη" Μπουγά και λοιπούς παρακμιακούς "καλλιτέχνες" .
    Καταθέτω απλά την προσωπική μου άποψη γιατί πίστευα και πιστεύω ότι η ετήσια αυτή έκθεση πρέπει να είναι η βιτρίνα της οικονομικής ζωής του Νομού μας . Μπορεί να κάνω λάθος και να είναι μια απλή μάζωξη επαγγελματιών "έτσι για νάχουμε να λέμε" και σε λίγα χρόνια να γίνει ένα πανηγυράκι ανταγωνιστικό με της Παναγιάς της Γιάτρισσας.

    Γιώργος Παπανίκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog