Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Καμμένος: Εφημερίδες-«πιστόλια» μας χτυπούσαν όταν αποκαλύπταμε τα σκάνδαλα

- Advertisement -

Κρατώντας μία στοίβα εγγράφων ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ξεκίνησε επιτιθέμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη, επισημαίνοντας πως το «protagon» έπαιρνε χρηματοδότηση από τον κατηγορούμενο στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Γριβέα…

Σήμερα το πρωί άνοιξα τα αρχεία μου, εξήγησε ο Πάνος Καμμένος για τον όγκο των εγγράφων που τοποθέτησε δίπλα του.

Δεύτερος στόχος ήταν η ΝΔ και το «antinews», που στήριξε Σαμαρά και Άδωνι, όπως είπε, και το οποίο επιτίθεται τώρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση Siemens.  Εμάς δεν μας κρατάει κανείς, εσάς σας κρατάνε από το κόμμα σας, προσέθεσε.

Οι δυο πελάτες μου δεν είναι σήμερα εδώ, συνέχισε, αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Υπενθύμισε, μάλιστα, ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον είχε πει «αλητάμπουρα», επειδή είχε αποκαλύψει ότι μέλη της οικογένειας Μπακατσέλου ήταν μέτοχοι σε επιχειρήσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος αντιμετωπίζει πλέον νέα δίωξη.

Επέμεινε και στον ισχυρισμό πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος του είχε ζητήσει να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά, σε συνάντηση που είχαν στο σπίτι του εργολάβου Καλογρίτσα.

Στο παρελθόν οι εφημερίδες ήταν «πιστόλια» εναντίον μας, όταν αποκαλύπταμε τα σκάνδαλα του Τσοχατζόπουλου, συνέχισε ο Πάνος Καμμένος. Υποστήριξε ακόμη πως είχε παραδώσει στοιχεία για τα CDS στον Αντώνη Σαμαρά. «Εγώ τον Γιώργο δεν τον χτυπάω, είναι φίλος μου, θα σε βγάλουμε τρελό, μην το συνεχίζεις» του είπε ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Με αφορμή την υπόθεση του ΚΕΛΠΝΟ, επιτέθηκε στα σάιτ «newsit» και «onalert», που χρηματοδοτήθηκαν από τον Καλογρίτσα με ιδιοκτήτη τον Νίκο Ευαγγελάτο, επίσης κουμπάρο του εργολάβου. Ανέφερε ακόμη τις δημοσκοπήσεις της GPO, όπου ήταν από κοινού Καλογρίτσας και Θεοδωρικάκος. «Έχετε βουλευτή σας το δεξί χέρι του κ. Τσοχατζόπουλου και κατηγορείτε την κυβέρνηση πως συνεργάζεται με το κακό ΠΑΣΟΚ» συνέχισε την επίθεση στη ΝΔ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε και στην υπόθεση των υποβρυχίων, λέγοντας πως Σαμαράς και Βενιζέλος συνεργάστηκαν για να σκεπάσουν το σκάνδαλο που ζημίωσε το Δημόσιο. Στο πλαίσιο αυτό, μίλησε και για προσπάθεια αθώωσης του κ. Βγενόπουλου από την κυρία Τσατάνη, αλλά όλα έρχονται στο φως, όπως σημείωσε.

Σκοτώσανε και τον πατέρα μου, προχώρησε σε μια προσωπική αναφορά ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τον έλεγχο που υπέστη στα 86 του χρόνια. Μας κατηγορούν οι ορντινάντσες της διαπλοκής, κατέληξε και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δει τα σάιτ που κατηγορούσαν τον πατέρα του για χρηματισμό.

Είμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αλλά θα βγάλουμε και αυτή την τετραετία και την επόμενη, γιατί δεν μας κρατάει κανείς, αυτή η σχέση θα φθάσει στο τέλος, ολοκλήρωσε την ομιλία του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog