Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη στο loutrakiblog

- Advertisement -

Διαβάστε την καταγγελία…

Καλησπέρα ειμαι 34 ετων ονομάζομαι κακούρης κωνσταντίνος το αγαπώ το Λουτράκι δεν μπορω να φυγω εχουμε οικογενειακη επιχειρηση και ζω απο αυτην οσο υπαρχει τουρισμος ελπιζω σε ενα καλυτερο μελλον παρολο τα προβληματα που υπάρχουν σε τοπικο επιπεδο οσο και κρατικό σκεφτομαι πως θα αλλαξουμε ως ανθρωποι νοοτροπίες. Συγχαιρω τον Δήμαρχο Γκιώνη για τους υπογείους κάδους οσο και για την τοποθέτηση των ενοικιαζομενων ποδηλάτων και ελπίζω σε περισσότερες παρεμβάσεις. Όμως με απασχολεί εδω και μήνες ως πολίτη και ως χρόνιος ποδηλάτης και αθλητης και αναρωτιεμαι δημόσια μαζί με τους αναγνώστες του Loutrakiblog αφου μου δίνεται η δυνατότητα να εκφράζομαι οπως και ολοι οι συμπολίτες μου .

Για να μην μακρυγορώ αυτα τα συγκεκριμένα πανέμορφα ποδήλατα είναι για τους Δημότες ή επισκέπτες που κατέχουν μια υγιη οικονομική επιφάνεια; Για κάποιον που δεν έχει φορολογική δήλωση ή πιστωτικές κάρτες που κατα πάσα πιθανότητα είναι άνεργος ή ακόμα μαθητές που θέλουν να δώσουν μια χαρούμενη νότα σε μια ποδηλατάδα και είναι σίγουρο πολλοί απο τους συμπολίτες αδυνατούν να δοκιμάσουν ή να χρησιμοποιούν αυτα τα περιβόητα ποδήλατα τι έχετε σκεφτεί εσείς για εκείνους? και που τα βλέπετε να λιάζονται και να βρέχονται? και που υπάρχει η στοιχειώδη ευαισθησία ωστε Δήμος Λουτρακίου-περαχώρας αγ.θεοδώροι να στηρίζει έμπρακτα και να αγκαλιάζει τους Δημότες που αγαπούν τον τόπο τους.
Ευχαριστώ 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ φίλε. Σωστό το σκεπτικό σου αλλα θα ίσχυε αυτό σε μια κοινωνία με αγγέλους. Όταν ζεις σε μια κοινωνία με ελεεινούς, λαμόγια, κομπιναδόρους και ότι άλλο φρικτό μπορεί να σκεφτεί ο νούς σου δεν μπορείς να λειτουργήσεις έτσι.
    Υπαρχουν πολλά παραδείγματα που σε άλλους Δήμους ήταν πιο ελαστικοί και τα ποδήλατα έχουν παει για λιώσιμο, ή τα έχουν οι γύφτοι – Ρομά για τους προοδευτικούς σοσιάλλες, στο άνδρο τους. Επίσης πολλοί συμπολίτες μας θα βρούν την ευκαιρία λόγω ότι δεν σέβονται τιποτα να τα διαλύσουν.
    Δυστυχώς αγαπητέ Κώστα, ο κόσμος δεν σκέφτεται όπως εσύ.

    Θανάσης Θανασάκης του Αθανασίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog