Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Παττακός έπαιρνε σύνταξη στρατηγού

- Advertisement -

Μια αποκάλυψη με την μορφή κουίζ κάνει η εφημερίδα που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή»…

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της ο αρχιπραξικοπηματίας Στυλιανός Παττακός, αν και είχε αποταχθεί από τις Ένοπλες Δυνάμεις με τον βαθμό του στρατιώτη, λόγω της συμμετοχής του στη χούντα, έπαιρνε σύνταξη στρατηγού! Μάλιστα όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους, υπονοώντας προφανώς αυτούς που του τη χορήγησαν.

Γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα στο σχετικό κουίζ: «Ποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους με την αποκάλυψη ότι ο πραξικοπηματίας Παττακός, αν και είχε αποταχθεί από τον Στρατό με το βαθμό του στρατιώτη, έπαιρνε… σύνταξη στρατηγού;».

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ…Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΧΑΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ…ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΣΤΡΑΤΗΓΟ.

  2. Ωραίες εποχές…
    Ο χωροφύλακας ήταν στρατηγός κ αν κάποιος δεν του καθόταν καλά στο μάτι με κλωτσιές στο τμημα…
    Τι ωραίες εποχες…
    Έπιναν έτρωγαν τσάμπα ποιος τολμούσε να ζητήσει λεφτα…
    Τον Κωστόπουλο πολλοί θα τον θυμουνται,με την μεταπολίτευση όλοι τους έγιναν αρνάκια,έχασαν το ύφος του στρατηγού κ έγιναν ανθρωπακια…
    Β.Β

  3. Αυτό μεταφράζεται ως ότι όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολιτεύσεως κατάλαβαν την προσφορά του καθεστώτος στην χώρα και επεδείκνυαν εμπράκτως την συγγνώμη τους με την σύνταξη στρατηγού στον Παττακό. Άρα από υποστράτηγος που συνταξιοδοτήθηκε, τον προήγαγαν και δύο βαθμούς παραπάνω. Και φυσικά δεν μπορούσαν οι άλλοι πραξικοπηματίες να αποτελούν εξαίρεση ως προσ την σύνταξη, εκτός κι αν ο Τσίπρας εκτίμησε δεόντως τα έργα που έδινε ο Παττακός στον πατέρα του εκείνη την περίοδο και του την διέθετε αποκλειστικά σε εκείνον.

  4. Πόσο φόβο πια με τον γεράκο και την δικτατορία. Την πρωθυπουργική δηκτακτορία του Τσίπρα δεν θα μιλήσει κανείς. ΤΙ ΕΤΑ- ΕΣΑ και κουραφέξαλα. Ποιος ασχολείτε ρε τώρα με αυτά; Αυτοί που έφυγαν έφυγαν και τιμήθηκαν και μνημονεύτηκαν και παει και τελείωσε.
    Και μην μιλήσει κανείς για ιστορία, γιατί ο Φίλης τα έχει κάνει μο@υνι καπέλο στο τομέα αυτό.
    Η ιστορια λέει ότι ο πατέρας του Τσίπρα έπαιρνε δουλειές απο τους συνταγματάρχες.
    όπως η ιστορία λέει ότι η γενιά του πολυτεχνείου μας έχει γαμ@ησει και μας έχει ξεζουμίσει όλους και όλες.
    Αι σιχτιρ με τα πολιτικά σας κριτήρια.

  5. 9:39 μ.μ. και σκέψου πως οι προδότες της μεταπολίτευσης δεν δίκασαν ποτέ κανέναν από τους προδότες της Κύπρου. Ίσως επειδή ο προδότης Παττακός χορηγούσε δημόσια έργα στον Παύλο Τσίπρα, οπότε ο Αλέξης στάθηκε γενναιόδωρος χορηγώντας σύνταξη στρατηγού στον…ευεργέτη του πατέρα του!

  6. 2:53 π.μ. είσαι τόσο ψεκασμένος που έχει μπλοκάρει το μυαλουδάκι σου ή μήπως ήσουν έτσι από πολύ παιδί? Σε ρωτάω διότι ούτε στο ελάχιστο (στο ελάχιστο, επαναλαμβάνω) δεν κατάλαβες την πολλαπλή ειρωνεία που εμπεριέχεται και στις δύο προτάσεις μου άνωθεν. Τί να σου εξηγήσω λοιπόν? Άντε και να προσπαθήσω. Εσύ θα κατανοήσεις? Αλήθεια, εκτός από Ολυμπιακό και φράπα, ξέρεις τίποτε άλλο στη ζωή σου?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog