Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Φάνης Σιτές ”ταράζει τα νερά” της ΕΠΣ Κορινθίας με ανοικτή επιστολή του

- Advertisement -

Mifi:Γροθιά στο ”στομάχι του κατεστημένου” είναι η επιστολή του  Φάνη Σιτέ στον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας  Μιχάλη Τσιχριτζή…..
Μια ανοικτή επιστολή που αντιπροσωπεύει την ευρεία πλειοψηφία των σκεπτόμενων παραγόντων του ποδοσφαίρου που θέλουν το παιχνίδι να παίζεται 50-50 και δεν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να βλέπουν αυτόν τον κατήφορο στο άθλημα που υπηρετούν.

Προς το 
ΔΣ της ΕΠΣ Κορινθίας


Κύριε Πρόεδρε


Σας παρακολούθησα στην τελευταία Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας που με δυνατή φωνή είχατε δηλώσει ότι θα ζητούσατε τη γνώμη των σωματείων για τις εκλογές της ΕΠΟ. Όπως πληροφορηθήκαμε επιλέξατε και μάλιστα με αποδεκατισμένο το συμβούλιο σας, αυτούς που θα ψηφίσουν για λογαριασμό των σωματείων χωρίς αυτοί να ερωτηθούν. 
Βέβαια, για τόσο σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα κρίνουν την τύχη του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα έπρεπε τα σωματεία να σας εξουσιοδοτήσουν, αλλά αυτό το παραβλέπω.
Και ούτε με πειράζει ποιους θα ψηφίσετε
Αυτό που εγώ θεωρώ απαράδεχτο είναι το ότι δεν καλέσατε για ενημέρωση, τους ‘’αιμοδότες’’ όπως εσείς έχετε χαρακτηρίσει τους παράγοντες του ποδοσφαίρου.
Γιατί, όπως διαβάζω στις εφημερίδες γίνεται πόλεμος μεταξύ των δύο παρατάξεων για το ποιος θα επικρατήσει.
Όπως δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ κ. Βίκτωρας Μητρόπουλος, έχει δοθεί για την εξαγορά μιας ένωσης το ποσό των 420.000€.
Κάποιος, διαβάζοντας όλα αυτά, βγάζει το συμπέρασμα ότι εάν ευσταθούν τα προηγούμενα, ο σκοπός αυτός, σαφώς και δεν είναι φιλανθρωπικός.
Επομένως τα συμφέροντα είναι τεράστια και είστε υποχρεωμένος κύριε Πρόεδρε να ενημερώσετε τους ‘’αιμοδότες’’ και να εξηγήσετε τους λόγους που θα ψηφίσετε την παράταξη, που έχετε αποφασίσει να ψηφίσετε.
Επομένως μια ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα δώσει κύρος σε εσάς αφού θα έχετε και την υποστήριξη των παραγόντων.
Και οι παράγοντες θα είναι ικανοποιημένοι που η ένωση, τους υπολογίζει όταν έχει να λάβει κρίσιμες αποφάσεις.
Βέβαια θα ισχυριστείτε ότι έχετε περιορισμένο χρονικό διάστημα όπως το καταστατικό ρητώς ορίζει. Όμως η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ως κυρίαρχο σώμα θα σας καλύψει αυτή σας την ενέργεια που είναι για το καλό του ποδοσφαίρου.
Με μία απόφαση που δεν είναι ομόφωνα δεκτή από όλα τα μέλη του ΔΣ, δεν μπορείτε να δεσμεύσετε τα σωματεία της Κορινθίας, χωρίς προηγουμένως να τα έχετε ενημερώσει. Και να είστε βέβαιος ότι θα κληθείτε να δώσετε εξηγήσεις για όλα αυτά που αποφασίζετε, ερήμην των παραγόντων.




Σιτές Θεοφάνης


Εκπρόσωπος στη ΓΣ του ΑΣ Λουτράκι




- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσυ που εισαι τόσο μάγκας πίσω απο την ανωνυμία σου γιατί δεν βγαινεις να πεις και τις λαμογιες και την διαιτησία επίσημα και επώνυμα; Μήπως γιατί δεν εχεις τίποτα και καπου κάποιος κάποτε είπε κάτι; Στα είπε ενα παιδί;

  2. Δεν γνωριζω τον κο Σιτε αλλα γνωριζω οτι ετοιμαζει συνδυασμο για τις εκλογες.οταν ερθει αυτος στην διοικηση θα ρωτα τις ομαδες οπως κτηγορει τωρα τον προεδρο?

  3. Ολοι κοπτεσται για το καλο του ποδοσφαιρου Κυριε Σιτε και κανεις μα κανεις δεν νοιαζεται για τη παρτη του τα λεφτα ή τη καρεκλα ρε για κοιτα ποσοι καλοι μαζευτηκανε για το καλο του ποδοσφαιρου εδω λεει ο Θωμας και ο Βικτωρας ασχολουνται λεει γιατι θελουν να σωσουν το ποδοσφαιρο και οχι γιατι αρμεγουν τον Σαββιδη και τον Μελισσανιδη.Δεν μιλαμε δεν σημαινει οτι βοσκουμε κυριοι.

  4. ΚΥΡΙΕ ΣΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ??? ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΤΙ για την εκλογη του τσιχριτζη.ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΣΚΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕ 420 ΧΙΛ. ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog