Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τραγικό Copy – Paste από το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

- Advertisement -

Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, αδυνατούν να γράψουν ένα Δελτίο Τύπου για την Κορινθία και κάνουν copy paste δίνοντας στα τοπικά Μέσα πληροφορίες για… το Ηράκλειο και το Νομό Πέλλας και Ημαθίας…

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου (το οποίο έχει γίνει copy paste από το site agrotypos.gr)

Ο ΕΛ.Γ.Α. κατέβαλε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, 1.194.342,71 ευρώ σε 1.709 δικαιούχους για ζημιές που υπέστη η φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο τους, κυρίως μέσα στο έτος ζημιάς 2015.


Με βάση την κατάταξη των πληρωμών το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων συγκεντρώνει ο Νομός Ηρακλείου, όπου καταβλήθηκαν συνολικά 449.590,64 ευρώ, ενώ ακολουθούν  οι Νομοί Πέλλας και Ημαθίας με τους δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους τους να εισπράττουν 88.845,25 ευρώ και 57.858,65 αντίστοιχα.

Για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά Νομό πατήστε εδώ.

Αλήθεια, γιατί δεν γίνεται καμία αναφορά στην Κορινθία στο Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και στο ποσό ύψους 21.741 ευρώ που δόθηκε;

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τραγικό είναι να προσπαθείς να κρίνεις βιαστικά χωρίς να επιβεβαιώνεις όσα λες ή γράφεις. Το εν λόγω Δελτίο Τύπου είναι του ΕΛΓΑ και όχι του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.
    Αυτό που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ είναι ακριβώς αυτό: ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΓΑ.
    Άλλωστε, με μια απλή αναζήτηση στην ιστοσελίδα μας, ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει με μεγάλη ευκολία ότι υπάρχει ειδική σελίδα στην όπου και αναρτώνται τα Δελτία Τύπου της Ν.Ε. Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ.
    Αυτό που γίνεται λοιπόν είναι αναδημοσίευση του Δελτίου Τύπου του ΕΛΓΑ και όχι ανάρτηση δικού μας Δελτίου Τύπου. Το ίδιο υποθέτουμε ότι θα κάνει και ο ιστότοπος στον οποίο αναφέρεται ο επίδοξος συντάκτης σας.
    Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog