Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κορινθία: Αυτός είναι ο 54άχρονος οδηγός που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

- Advertisement -

Ο άτυχος οδηγός που άφησε την τελευταία του πνοή στον επαρχιακό δρόμο Κορίνθου Εξαμιλίων οδηγώντας ένα λευκό κλειστό επαγγελματικό βαν μετά από σφοδρή σύγκρουση με άλλο Ι.Χ μάρκας μερσεντές που έφυγε από την πορεία του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με ιλιγγιώδη ταχύτητα…
, ήταν ο 54χρονος υπάλληλος των ΕΛΤΑ Κορίνθου Νίκος Καρπερός.

Ο άτυχος Νίκος ιδιαίτερα αγαπητός υπάλληλος στα ΕΛΤΑ αλλά και στην κοινωνία της Κορίνθου και της Ξυλοκέριζας όπου διέμενε με την οικογένειά του , ένας ευγενής, σεμνός και καλοσυνάτος άνθρωπος είχε σχολάσει από την υπηρεσία του και επέστρεφε στο σπίτι του στην οικογένειά του .

Ένα όμως τόσο σύντομο ταξίδι από την Κόρινθο στην Ξυλοκέριζα που το έκανε καθημερινά ήταν γραφτό να είναι και το μακρινό του ταξίδι για την γειτονιά των Αγγέλων .

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως  Θεοτόκου Ξυλοκέριζας.
Καλό κουράγιο στους οικείους του
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι πληροφορίες λένε ότι η μερσεντές που έπεσε πάνω του βγήκε απο τα γύφτικα απο τα εξαμίλια (πιθανόν ο οδηγός πήγε εκει και πήρε την δόση του) ,βγήκε στον δρόμο όπου οδηγούσε σαν παλαβός και πήγε να πέσει πανω σε πεζούς και μετά σκότωσε τον άνθρωπο που γύριζε απο την δουλειά του.Αυτα γίνονται όταν τεχνηέντως ,έχουν εξαφανίσει ΠΑΝΤΕΛΩΣ την αστυνομία και τους ελέγχους και αφήνουν τους ρομά και τον καθένα να κάνει ότι του γουστάρει σε αυτό το κέντρο διερχομένων-μπ0@ρδ$λ@ που θέλουν να το λένε κράτος και χώρα. Δυστυχώς οι κάθε λογής "καουμπόηδες" αλωνίζουν και οι νορμαλ πολίτες είναι μόνο για υποζύγια, για να πληρώνουν φόρους και να συντηρούν μέσω επιδομάτων και άλλων εφευρέσεων όλους αυτούς που δεν θέλουν να δουλέψουν.Σιχάθηκα πιά την ζωή μου σε αυτην την χώρα !!!!!!!!!!! Ο Νίκος ήταν ένα εξαιρετικό παλληκάρι, ήπιος, άριστος στην εργασία του και εξυπηρετικότατος με όλους. Το μπουμπούκι που του αφαίρεσε την ζωή καταζητούνταν απο την αστυνομία ήδη ,πριν κάνει τον καινούργιο του "αθλο". Τώρα θα τον πιάσουν ,θα πάει στην κατασκήνωση που την λένε φυλακή θα χει τις μάσες του,τις ξάπλες του, την ψυχαγωγία του και μετά θα βγει ο νταής και θα καυχάται "¨οτι έχει κάνει και φυλακή" .Τέτοια χάλια….

  2. Την οικογένειά του ανθρώπου την σκέφτηκε το ρεμαλι με τη μερσεντες; Πως τα φέρνει ή ζωή καμιά φορά είναι πολύ άδικη κρίμα θανατική ποινή στους πρεζεμπορες εδώ και τώρα υπαίτιοι πολλών δεινών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog