Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Και αν γινόταν κάτι τέτοιο;

- Advertisement -

Ναι, ξέρουμε… Αυτά δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ στο Λουτράκι. Αλλά φαντάζεστε πόσο μπροστά θα ήταν η πόλη του Λουτρακίου αν γινόταν κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε στη Μαδρίτη;…

Εξηγούμαστε…

Ο Christo Guelov οραματίστηκε μια διαφορετική σήμανση (από τη γνωστή έως σήμερα, τις «ρίγες ζέβρας»)…

Στις σειρές έργων του, Funnycross και Funnycross II, στην Μαδρίτη, ο Βούλγαρος καλλιτέχνης προσπαθεί να ενισχύσει τη συναίσθηση της τέχνης γύρω μας. Ζωηρά χρώματα και εντυπωσιακά γεωμετρικά σχήματα.

Ο στόχος του Guelov, στο σύνολο της δουλειάς του είναι «να ερευνήσει “κάτι”, φαινομενικά ανύπαρκτο ή αόρατο στους άλλους, και να του δώσει πραγματική ύπαρξη».

Φαντάζεται μια διαφορετική σήμανση για τις διαβάσεις για πεζούς, χρησιμοποιώντας τον οπτικό αντίκτυπο της για να βελτιώσει την εστίαση της προσοχής, τόσο των οδηγών όσο και των πεζών.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητό loutrakiblog . Για να γίνει κάτι παρόμοιο και στο Λουτράκι χρειάζεται μια Δημοτική αρχή με @@@@@@@ . Δυστυχώς όμως εμείς εδώ έχουμε @@@@@@@ Δημοτική Αρχή .
    Ευχαριστώ που θα το δημοσιεύσεις

  2. Πραγματι εντυπωσιακες αλλα στην ελλαδα ειμαστε ικανοι να σταματαμε πανω στην διαβαση για να χαζευουμε τους χρωματισμους !! Γκιωνη ξεκινα το βαψιμο…..

  3. ας φτιαξουν τα καγκελα του παραλιακου παρκου και βλέπουμε να ριξουν και ένα βαψιματακι με ένα ωραιο πρασινακι να βαλουν λιγο γκαζον και βλέπουμε για τις διαβασεις..!!

  4. Πολύ σωστά παιδιά συγχαρητήρια για όλα αυτά αλλά επ οι του θέματος δεν θα πω κάτι γιατί αν ήταν δυνατόν να μην υπάρχει ούτε διάβαση στο Λουτράκι γιατί κανείς δεν σταματαη και για τίποτα εκτός από κάποιους ανθρώπους. Τώρα όσο για τον δήμο έχει περάσει κάποιος από το σχολείο νηπιαγωγείο στην οδό ματση να δη την παιδική χαρά?εκεί Πρέπει να απαγορεύεται να πεζουν παιδιά είναι τόσο δύσκολο από μεριάς του δήμου να βάλουν ένα τάπητα που είναι μέσα στο χώμα και 2 κούνιες καινούργιες? Παιδάκια 4-5 χρόνον παίζουν.κρίμα για όλα τα παιδιά.

  5. Πολύ σωστά παιδιά συγχαρητήρια για όλα αυτά αλλά επ οι του θέματος δεν θα πω κάτι γιατί αν ήταν δυνατόν να μην υπάρχει ούτε διάβαση στο Λουτράκι γιατί κανείς δεν σταματαη και για τίποτα εκτός από κάποιους ανθρώπους. Τώρα όσο για τον δήμο έχει περάσει κάποιος από το σχολείο νηπιαγωγείο στην οδό ματση να δη την παιδική χαρά?εκεί Πρέπει να απαγορεύεται να πεζουν παιδιά είναι τόσο δύσκολο από μεριάς του δήμου να βάλουν ένα τάπητα που είναι μέσα στο χώμα και 2 κούνιες καινούργιες? Παιδάκια 4-5 χρόνον παίζουν.κρίμα για όλα τα παιδιά.

  6. ΑΦΗΣΤΕ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΠ ΩΜΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΙΑΣΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΤΗΣ ΣΦΥΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΑΡΧΗΣ,ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΩΡΑ.?ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΣΜΠΙΚΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΔΙΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ.ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΒΑΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.ΓΛΥΦΤΕΣ Ε ΓΛΥΦΤΕΣ!!!!!!

  7. ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΙΝΕΙ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ? ΓΙΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ……..!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog