Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη: Έτσι συμπεριφέρονται στη σημαία μας στο Λουτράκι

- Advertisement -

Αυτή ήταν η εικόνα που αντίκρυσαν σήμερα όσοι πέρασαν από την πυροσβεστική πάνω στο πάρκο αλλά και στο νηπιαγωγειο και τον Παιδικό σταθμό στην οδό Ματση…

“ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ…………….χωρίς άλλα σχόλια ………οι έχοντες υποχρέωση να γνωρίζουν,γνωρίζουν……”

Δεδ.Π.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας αφυπνιστουμε ολοι…..για να μην πω "ξυπνησουμε". Η δημοτικη αρχη ας επιληφθει του θεματος στα δημοσια κτίρια. Κι ο καθενας απο εμάς στο σπιτι του. Με λυπη το γεγονος να περναω απο σπιτια και να μην βλεπω το εθνικο μας συμβολο. Να υπαρχουν στα σπιτια μας πιο πολλες σημαιες αθλητικων σωματείων και οχι η ελληνικη σημαια

  2. απορώ πως το τσιπροεπιτελείο επέτρεψε την εμφάνιση της Ελληνικής Σημαίας στην είσοδο της ομάδας μας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, αφού απαξιώνουν το εθνικό μας σύμβολο. Αλλά ξεκινάμε πρώτα από μέσα και θα επεκταθούμε και στο εξωτερικό…!!! Όπως πάμε, και η εμφάνιση της ενικής ομάδας στο ποδόσφαιρο, θα είναι κόκκινη στο μέλλον! Για το αίμα που χύθηκε από όσους έκαναν εθνική αντίσταση το…1944-1949 θα πούνε!

  3. Δεν νομίζεις βρε φίλε Παύλε Δεδ..ότι πολύ ασχολείσαι με την σημαία…!!
    Πως την έχετε δει μερικοί με την Ελληνική σημαία…..??
    Δεν καταλαβαίνετε ότι όλοι αισθανόμαστε-είμαστε βαθιά Έλληνες….!!
    Ανεξαρτήτως ιδεολογικής ταυτότητας….
    Τώρα αν η Χ.Α κ.α νομίζετε ότι είστε ποιο Έλληνες από τους άλλους είναι λάθος ….
    Τέλος αν νομίζετε μερικοί, ότι τον παπά τον κάνουν ράσα, πάλι είστε λάθος….
    Άντε μπράβο…

  4. 2.57 kai 4.11 θα γουσταρατε του τζε κε βαρα … η του ολυμπιακου σημαια ? ακου να λεει ο αλλος πανι χωρις χρησιμοτητα . Φανταζομαι τι εχεις ψηφισει γι αυτο πηγαμε σκ@τα@ το τελευταιο χρονο .

  5. 4:11 π.μ. διότι ακριβώς το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί κανείς και για σένα: "άδειος άνθρωπος, χωρίς χρησιμότητα, τον έφαγα λάχανο. Γιατί να τιμωρηθώ, κύριοι διασταί? Τί προσέφερε στο κοινωνικό σύνολο αυτός?" Κατάλαβες τώρα? Αν όμως δεν κατάλαβες, να σε βοηθήσω λίγο πιο πολύ: διότι η αξία αυτού του πανιού είναι πολύ μεγαλύτερη της δικής σου. Εσύ μπορείς να πουληθείς για ένα κομμάτι ψωμί, αν όχι για sex slave σε τζιχάντια μερακλήδες. Σκέφτεσαι όμως τι αξία θα έφτανε σε δημοπρασία η Ελληνική σημαία, φερειπείν που ανάρτησαν οι συντρόφοι σου, ο Γλέζος με τον Σάντα, στην Ακρόπολη?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog