Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με “άρωμα Κορινθίας” οι νέοι τομεάρχες της Ν.Δ.

- Advertisement -

Εκδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης η σχετική απόφαση από τη Νέα Δημοκρατία για τον ορισμό Τομεαρχών-Συνδέσμων μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και των κομματικών οργανώσεων της Παράταξής…
Στη Νομαρχιακή Οργάνωση Κορινθίας αναλαμβάνει καθήκοντα ο Νικόλαος Φατούσης, ο οποίος κατάγεται από την Ερέτρια και είναι απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων με μεταπτυχιακές σπουδές στη Ανωτάτη Σχολή Πολέμου του Π.Ν και στη Σχολή Εθνικής Αμύνης. Έχει υπηρετήσει σε διάφορές θέσεις και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Ναυάρχου έχοντας διαγράψει 38 χρόνια σημαντικής προσφοράς στην Πατρίδα.

O Νίκος Φατούσης έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ερέτριας καθώς και περιφερειακός σύμβουλος στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Στη Νομαρχιακή Οργάνωση Θεσπρωτίας τοποθετήθηκε ο Γεώργιος Π. Τέσσης ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο με καταγωγή από το Σοφικό. Είναι απόφοιτος της Σχολής Εμποροπλοιάρχων. Έχει ταξιδέψει με ποντοπόρα πλοία με τον βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου ενώ κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας συμμετείχε στη Μόνιμη Ναυτική Δύναμη Μεσογείου του ΝΑΤΟ (SNFM).

Από το 1999, εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος σε καταστήματα του Λουτρακίου, της Ελευσίνας και της Κορίνθου. Σε ηλικία 30 ετών, ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή σε καταστήματα της Πάτρας και της Κορίνθου.

Και οι δύο θεωρούνται άνθρωποι της εμπιστοσύνης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ είναι βέβαιο ότι ως καλοί καπετάνιοι θα ανταπεξέλθουν με απόλυτη επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και στις τρικυμίες που τους περιμένουν.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο τεσης ειναι ο μοναδικος πραγματικος δεξιος στην κορινθια. μπραβο σου που βαρας το συριθζα στα ισια και δεν κανεις χαχαχου με αυτους που καταστρεφουν καθημερινα την πατριδα

  2. Συγχαρητήρια κ. Τέσση και εις ανώτερα γιατί σας αξίζει. Δώστε ελπίδα στον απλό Κορίνθιο και βοηθήστε να φτιάξουμε μια καλύτερη κοινωνία.

  3. Ο κάθε στρατεύσιμος που τράβαγε κάβους να παρουσιάζει στο βιογραφικό του τη συμμετοχή του καραβιού που ήταν πλήρωμα στη Standing Naval Force Mediterranean (STANAVFORMED // SNFM) θα αποτελεί προσόν μάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog