Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πολύ μπροστά για την εποχή μας αυτά που κάνει(και θέλει να κάνει) ο Χριστόφορος Βερναδάκης…(pics)Toυ mi.fi

- Advertisement -

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναδάκης είναι ο άνθρωπος που αλλάζει το ελληνικό δημόσιο…

Kαθιερώνει πρωτοποριακές μεθόδους διαβουλεύσεων (όπως η χθεσινή στο Orange Grove που είδατε εδώ),προτείνει σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις και επενδύει στον ανθρώπινο παράγοντα για να μεταρρυθμίσει το ελληνικό δημόσιο.Και καλά κάνει.

Σκοπός του είναι η πλήρης αλλαγή του βραδυκίνητου,γραφειοκρατικού, αυτοαναφορικού κρατικού μηχανισμού με ένα φιλικό για τον πολίτη ελληνικό δημόσιο.’Εναν δημόσιο τομέα πιο λειτουργικό,πιο φιλικό προς τον πολίτη,πιο ευέλικτο αλλά και ελεγχόμενο!(από τον πολίτη)

Το κύριο προσόν του Αναπληρωτή Υπουργού είναι ότι δουλεύει χωρίς επικοινωνιακές υπερβολές γιατί τον ενδιαφέρει η ουσία και όχι η προβολή.Σε αυτό τον βοηθά  πολύ και η ομάδα του.

Να τονίσω ότι καλή είναι η ταπεινότητα και η όρεξη για δουλειά αλλά όταν συμβαίνουν  τέτοια συγκλονιστικά γεγονότα που αλλάζουν και θ’αλλάξουν την καθημερινότητα μας προς το καλύτερο θα ‘πρεπε να είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.
Πόσο μάλλον όταν όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν σαν κύριο στόχο τον ”μεγάλο ασθενή”.Σε αυτό το παράδοξο βέβαια πάσχει γενικά ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί καλά πράγματα γίνονται και δεν τυγχάνουν της ανάλογης σημασίας που θα έπρεπε.

Όπως τόνισε τέλος στην χθεσινή του ομιλία στο Orange Grove δεν βοηθούν οι μαξιμαλιστικές ιδέες και όλα θα γίνουν βήμα-βήμα.Όπως και γίνονται.

Περιττό να αναφέρουμε ότι η προσπάθεια του κου Υπουργού προς την νέα ψηφιακή εποχή  σημαίνει εξοικονόμηση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ χωρίς απολύσεις και ”αίμα”.

Περισσότερα για τα έργα και ημέραι του Χριστόφορου Βερναδάκη στις επόμενες μέρες.

Φιλικά
mi.fi



- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε μιφι χαίρομαι που είσαι κοντά μας γιατί το τελευταίο διάστημα είσαι απών από τα ΜΜΕ.Να συμφωνήσω μαζί σου για αυτά που λες για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Βερναδάκη αλλά για τους άλλους υπουργούς όπως τον κο Φίλη τι έχεις να πεις;Εδώ θα ήθελα την τοποθέτηση σου.

    Γ.Κ.

  2. Ο ΦΙΛΗΣ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑ ΣΩΣΤΟΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ.

  3. Nαι mi.fi να τα κανουμε ολα ψηφιακα οπως ακριβως θελει η ντπ και το επομενο θα ειναι να τσιπαρουν ολο τον κοσμο ειμαι κατα της ψηφιοποιησεις ολων των δεδομενων μας γιατι ετσι κατργητε η ελευθερια της προσωπικοτητας της ατομικοτητας ετσι γινομαστε δουλοι

  4. Ο Βερναρδάκης δεν ήταν αυτός που είχε πει ότι "τώρα που είμαστε κυβέρνηση μια από τις προτεραιότητές μας είναι να ελέγξουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης" σε συνέντευξη;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog