Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στηρίζει Στηβ Γιατζόγλου η… Σαμπρίνα!

- Advertisement -

Οι απόψεις του Στηβ Γιατζόγλου για την Χρυσή Αυγή βρίσκουν υποστηρήκτρια την τραγουδίστρια Σαμπρίνα, η οποία είχε δεχτεί πρόταση να κατέβει για βουλευτής…

«Ο Στηβ Γιατζόγλου έδωσε μία εξαιρετική απάντηση σε όλους εκείνους που βγήκαν και τον κατηγόρησαν για τη συμμετοχή του σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Παρακολούθησαν το θέμα και διάβασα προσεκτικά όσα δήλωσε, γι αυτό και θεωρώ σχεδόν αστείο να πρέπει κάθε φορά να λογοδοτείς σχετικά με τα πιστεύω και τα θέλω σου. Τι σημασία έχει αν είσαι επώνυμος; Δεν θα πεις τη γνώμη σου; Αν πιστεύουμε πως έχουμ δημοκρατία, σωστό είναι να ακούμε τα πάντα, χωρίς να κατηγορούμε εκείνους που τα εκφράζουν», είπε χαρκατηριστικά η Σαμπρίνα στην «Espresso».

Στη συνέχεια η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε πρόταση που της είχε γίνει να πολιτευτεί, χωρίς όμως να αποκαλύψει το κόμμα: «Έχω δεχτεί πρόταση για να πολιτευτώ, απλά δεν θεωρώ πως θα μπορούσα να είμαι πολιτικός. Εγώ αισθάνομαι Ελληνίδα χωρίς να ανήκω σε κανένα κόμμα. Δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω σε ένα σύστημα το οποίο έχει χρώματα, ταμπέλες. Δεν είναι η ιδεολογία μου αυτή, για τώρα τουλάχιστον. Δεν έχω τη διάθεση να είμαι πολιτικός, έχω όμως τη διάθεση να είμαι απλά Ελληνίδα, κι αυτό χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Ανθρώπους που να αγαπάνε τον τόπο τους. έτοιος άνθρωπος είμαι, με την πολιτική δεν έχω σχέση».

Τέλος, αναφέρθηκε στα χρόνια που έζησε στην Αφρική όταν ήταν παιδί: «Στο σχολείο που πήγαινα στην Αφρική, ήμουν εσώκλειστη σε καλόγριες. Εκεί φοιτούσαν παιδιά από διαφορετικές θρησκείες, με αποτέλεσμα σε ηλικία 15 ετών να με πιάσει η μανία να θέλω να διαβάσω τα πάντα γύρω από τη φιλοσοφία της κάθε θρησκείας. Γι αυτό και μέχρι σήμερα φροντίζω να ενημερώνομαι για τα πάντα, άσχετα με το τι πιστεύω στο τέλος. Έτσι φροντίζω να μεγαλώνω και το παιδί μου. Γι αυτό λοιπόν αισθάνομαι, από τη στιγμή που τα πάντα λογοκρίνονται, ότι σήμερα το 2016 ζω στην πιο τραγικά φασιστική εποχή».

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εμ βεβαια, πιο ωραια θα ειναι η βουλη τουλαχιστον με Ολγα, Ελενα, Ευα και Σαμπρινα απο το να βλεπουμε την ματαιοδοξη Τζακρη που πιστευει οτι με δυο,τρια πανακριβα συνολακια, εγινε και γκομενα αξιοπορσεκτικη με μυτη που δειχνει και πρισμενη αλλα και πινοκιο.

  2. και με το κομμα Ελληνων κυνηγων να κατεβεισ Σαμπρινακι η με το κομμα ελληνων οικολογων του Βεργη, ΠΡΩΤΗ και με διαφορα ετων φωτος θα βγεισ στην Κορινθια. Σε θελουμε υποψηφια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog