Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιατί μας καταστρέφετε τη μοναδική χαρά που μας έχει απομείνει;

- Advertisement -

Διαιτησία για… γέλια και για κλάματα στη Νέα Σμύρνη, στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό…

Ο Λαμπρόπουλος και οι βοηθοί του τα έκαναν… ρόιδο και πραγματικά, θέλουμε να δούμε μία μία όλες τις φάσεις του αγώνα ξανά, μπας και έχουν πετύχει καμία!

Αρχικά, ο α’ βοηθός, Βερρής (Λέσβου), ενώ είναι στην ίδια ευθεία με τον Ανσαριφάρντ, σηκώνει το σημαιάκι του στο 13’, υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Ιρανό. Μόνο που, όπως μπορείτε να δείτε, ο επιθετικός του Πανιωνίου έχει φύγει μισό μέτρο πίσω, τετ-α-τετ με τον Καπίνο!

Στη συνέχεια και αφού ο ρέφερι από την Ηλεία δεν έχει δείξει στο 34’ δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ρέτσο, που φαίνεται να ρίχνει αγκωνιά στον Φούντα, ο β’ βοηθός, Τζαφόλιας (Αν. Αττικής), φαίνεται πως… ζήλεψε τον Βερρή, σηκώνοντας το σημαιάκι του στο 52’ για οφσάιντ του Μασούρα, ο οποίος είναι… κάνα μέτρο πίσω και θα μπορούσε, υπό προϋποθέσεις, να μπει από αριστερά στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος επόπτης υποδεικνύει… ξανά λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Αντωνιάδη(!), αλλά το… αποκορύφωμα ανήκει στον Λαμπρόπουλο! Δείτε πού έχει στήσει το τείχος στη φάση του δεύτερου γκολ των Πειραιωτών, στο 64’, με την εκτέλεση φάουλ του Μιλιβόγεβιτς. Η ΝΟVA, μάλιστα, «έπιασε» τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να διαμαρτύρεται από τον πάγκο… χαμογελώντας για την απόσταση του τείχους. 
- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάψτε να βλέπετε Ελληνικό Ποδόσφαιρο! Το σταμάτησα 10 χρόνια τώρα και γιατρεύτηκα!
    Αν πάλι δεν μπορείτε, συμφιλιωθείτε με το Μαρινάκης League, πάντα θα είστε πρώτοι!

  2. Όλες οι αναλύσεις σου ειναι σωστές αλλα ρε μεγάλε γιατί δεν έκανες το ίδιο και στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού (πέναλτυ στην Λιβαδειά , με τον Αστέρα τα ωραία πέναλτυ που γέλαγαν και οι ίδιοι οι παίχτες του Παναθηναϊκού ) η για την αποβολή της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη κτλ…..πολυ εμπάθεια ρε παιδί μου…..

  3. αλεξ,ειναι γνωστο πλεον σε ολους μας που παρακολουθουμε καθημερινα το site σου το αντιολυμπιακο σου μενος.στο χωριο μου λενε μια παροιμια.της κοντης ψω… τις φταινε οι τριχες.φυσικα και ηταν ευνοικη η διαιτησια για τον ολυμπιακο,αλλα με το παναθηναικο εχουν γινει πολυ χειροτερα φετος.κανεις δεν ασχοληται ομως.(φυσικα δεν πιστευω οτι θα το δημοσιευσεις!)

  4. ΕΛΑ ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ.Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ. Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΕΚΑΡΑ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΜΕ ΞΑΝΘΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΗΔΕΝ ΔΥΟ.ΣΑΣΝ ΚΑΙ ΣΑΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΕΚΑ.

  5. ασε που και καλά έχεις βάλει μόνο τις αμφισβητούμενες απο την μια μερια …εγω τότε άλλο αγωνα έβλεπα μάλλον !!
    η προπαγάνδα πάει σύννεφο
    αλλα, μην σε νοιάζει
    φρόντισε η Ξανθη σήμερα και σας προσγείωσε ανώμαλα
    για βάλε και απο αυτόν τον αγωνα τις αμφισβητούμενες
    γιατι το σκορ έπρεπε να ληταν 1-3 η 1-4

  6. Mια Θατσερ χρειαζεται το Ελληνικο ποδοσφαιρο 5 χρονια να μην εχεικαθολου ποδοσφαιρο αποκλεισμος απο παντου διαλυσει παραγκας να δεις μετα πως βαζουν μυαλο ολοι τους και πανε μετα στα γηπεδα και καθονται σουζα οπως στην Αγγλια που πανε στο γηπεδο με τις οικογενειες τους βλεπουν τον αγωνα ησυχα και φευγουν ησυχα ολοι τους αλλα βλεπεις καποιο συνδρομητικο καναλι δεν το επετρεψε να γινει αυτο και με το ετσι θελω αρχισε η αγωνιστικη

    Ελληνικο ποδοσφαιρο δεν βλεπω μονο οταν παιζουν εξω οι Ελληνικες ομαδες την Εθνικη βλεπω Λα Λιγκα Αγγλικο και Τσαμπιον γιατι να δω Ελληνικο αφου απο τωρα ξερω πολλυ καλα ποιος θα βγει αλλα μια Θατσερ θελλει το Ελληνικο ποδοσφαιρο και ολα θα εφτιαχναν

  7. Ειμαι Αεκτζης..αλλα πάνω από όλα θαυμαστής του ωραίου ποδοσφαίρου..της ωραίας ατμοσφαιρας..της υγιής αντιπαράθεσης.Λυπαμαι αν κάποιοι κολλημένοι γουστάρουν να ευνοούνται.Εσεις..εμεις και πάει λέγοντας.Βλακειες.Ολοι πρέπει να καταλάβουν..οτι επιτρέπεται να χάσεις και από Λάρισα..και από Ξανθη..αλλα και να φας και τριαρα..και τι έγινε?
    Μακάρι να βλέπω 15 ομάδες ανταγωνιστηκες..και δίκαιες σε όλα τους.Αυτη είναι η ομορφιά..παρτε το χαμπάρι..
    Ασχολούμαστε με παράγκες και με ανθρώπους που καταστρέφουν το άθλημα.Δρομο όλοι τους.Οποιος και εάν είναι..
    ..και επιτέλους ας στηρίξουν οι ομάδες τα Ελληνόπουλα..
    Ο φίλαθλος γουστάρει να τους βλέπει μέσα..Παραγινε το κακό..
    Ας αλλάξουμε νοοτροπία..δεν είναι κακό..
    ..και δρόμο όλα τα λαμογια από το άθλημα.
    Βαρεθήκαμε..

  8. Και μετά απορείτε γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ως χώρα και γιατί θα πάμε ακόμα παρακάτω. Διαβάστε λίγο τα σχόλια που γίνονται εδώ και βγάλτε μια σύνοψη.Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα.Ποιά είναι λοιπόν η κεντρική ιδέα? ΝΑΙ ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός λα΄΄α μόνο ο Ολυμπιακός? Αφού ευνοήθηκε και ο Παναθηναϊκός,αφού ευνοήθηκε και η ΑΕΚ κλπ. Οπότε νομιμοποιούνται οι ομάδες ,τα κόμματα, τα λαμόγια, οι απατεώνες, και τελικά και εμείς οι ίδιοι να κλέβουμε ακι να αδικούμε ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Και αν δεν το κάνουν ,είναι γιατί δεν μπορούν.Οταν μπορέσουν θα το κάνουν.Κι αν δεν μπορέσουν ,σίγουρα το είχαν σκεφτεί να το κάνουν. Δυστυχώς αυτοί είμαστε.Λείπει σε μεγάλο ποσοστό η ΜΟΡΦΩΣΗ και η ΠΑΙΔΕΙΑ. η Ουσιαστική όχι η τυπική. Μόνο απογοήτευση και αηδία από αυτην την κοινωνία. Του αρέσει του "πρωταθλητή" να επιδυκνύει το τρόπαιο ,μόνο και μόνο για να νιώσει την άγρια χαρά του ενστίκτου του εξουσιαστή.Εχει βρει διάφορες δικαιολογίες να στουμπώσει την συνειδησή του για να μην ακούει τις φωνές της.Του αρκεί το νιοστό συνεχόμενο…Δεν τον ενδιαφέρει που το επίπεδο του αθλήματος που υποτίθεται αγαπάει είναι επιπέδου παιδικού σταθμού ή αλάνας. Το θέμα είναι να είσαι με τους "νικητές" .Κατάντια…..
    ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog