Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα δικαστήρια Κορίνθου ο Κώστας Λογοθέτης – Για τι κατηγορείται

- Advertisement -

Το πρωί της Δευτέρας, ο πρώην δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης βρέθηκε ως κατηγορούμενος στα δικαστήρια της Κορίνθου…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην δήμαρχος αντιμετωπίζει την κατηγορία της διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και ηθική αυτουργία στην ανωτέρω πράξη, της κυκλοφορίας καθώς το καλοκαίρι του 2011 (συγκεκριμένα στις 23/7/2011) είχε “οργανώσει” το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, ως μέτρα διαμαρτυρίας στην εγκατάσταση χημικών στο Σουσάκι  από την εταιρία Soussaki Logistics.

Εκ του αποτελέσματος, μπορούμε να πούμε ότι έστω και με προσωπικό κόστος, ο Κώστας Λογοθέτης δικαιώθηκε γι αυτούς τους αγώνες αλλά και για άλλους που έγιναν για να μην εγκατασταθεί η χημική αποθήκη και μάλιστα, παρότι υπήρχε απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος µε την οποία εγκρίθηκε η περιβαλλοντική μελέτη αλλά και απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου που άναψε το πράσινο φως.

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιλεκτικές ευαισθησίες νας πειράζει μόνο η μία χημική βιομηχανία η άλλη που είναι και μεγαλύτερη δεν μας πειράζει καθόλου για αυτό και δεν φτιάξαμε πότε το δημοτικό παρατηρητήριο εκπομπής ρύπων!

  2. Ανεξάρτητα αν συμφωνεί κάποιος με τις απόψεις του η δεν συμφωνεί οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε την επιτυχία στο συγκεκριμένο θέμα. Μερικές φορές χρειάζεται να συμπαραστεκόμαστε σε όσους με προσωπικό ρίσκο υποστηρίζουν τα συμφέροντα του τόπου τους . Το έχουμε αυτό το χρέος σαν συντοπίτες και συνάνθρωποι. Τ' ΑΚΟΥΣ ΓΚΙΩΝΗ;;;;; Ποτέ δεν χρειάστηκες την συμπαράστασή μας γιατί απλά ποτέ δεν έκανες κάτι για εμάς.

    Γιώργος Παπανίκος

  3. Ο Λογοθετης άρχισε την κατρακύλα του Λουτρακίου και ο Γκιώνης το αποτελείωσε .Οσο για ρην φιλαρμονική ο μεν Λογοθετης την είχε μεν αλλα δεν πλήρωνε κανέναν και ο Γκιώνης την έκλεισε τελείως γιατι τα λεφτά που είναι για τη φιλαρμονική τα δίνει αλλου…..

  4. ΚΥΡΙΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΚΟΛΟΓΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΩΝ. ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΘΑ ΑΓΩΙΣΤΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ. Σ. Γ.

  5. σε κανα δυο χρονια θα καταλαβετε τον αγωνα του Λογοθετη ακομα ειναι νωρις
    λογο ανωτερας βιας δεν τον ψηφισα. ΛΑΘΟΣ!!!!
    κ.πετρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog