Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του Τσέσνα στα Καλάβρυτα

- Advertisement -

Απανθρακωμένοι βρέθηκαν ο 32χρονος χειριστής του μονοκινητήριου και ο 50χρονος συγκυβερνήτης του αεροσκάφους τρία χιλιόμετρα βόρεια από το πάρκινγκ του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων…

Περίπου δεκαεννέα ώρες μετά την εξαφάνισή του μονοκίνητηριου αεροσκάφους τύπου Τσέσνα που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση από τα Μέγαρα στα Καλάβρυτα και πίσω στα Μέγαρα εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους και βρέθηκαν απανθρακωμένοι οι δύο χειριστές.

Η τραγική κατάληξη της εκπαιδευτικής πτήσης επιβεβαιώθηκε δύο λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας κι ενώ είχαν συμπληρωθεί σχεδόν 19 ώρες από την τελευταία επικοινωνία του μικρού αεροσκάφους με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ το Τσέσνα πετούσε στην περιοχή των Καλαβρύτων.

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους εντοπίστηκαν από ελικόπτερο Agusta Bell της Πολεμικής Αεροπορίας τρία ιλιόμετρα βόρεια από το parking του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο μηχανικός του ελικοπτέρου που κατέβηκε στο σημείο δεκαπέντε λεπτά μετά τον εντοπισμό του τσακισμένου αεροσκάφους ανέφερε ότι οι δύο πιλότοι ήταν απανθρακωμένοι. 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog