Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γι αυτό θα έχουμε 500 χρόνια Μνημόνιο! Η απίστευτη πρόσληψη στο Δημόσιο που έχει τρελάνει τους πάντες

- Advertisement -

Απίστευτο κι όμως αληθινό…

Στον ΟΑΣΑ προσελήφθη μουσική επιμελήτρια με σκοπό να επιμεληθεί τη μουσική που θα ακούγεται στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ δεν διαθέτουν ηχοσυστήματα. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι Συνδικαλιστές του Οργανισμού στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Alpha, η νέα σύμβουλος επί θεμάτων μουσικής, είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός από την επιλογή της μουσικής, η μουσική επιμελήτρια του ΟΑΣΑ ανέλαβε και το σχεδιασμό και προετοιμασία προγραμμάτων μουσικών εκδηλώσεων/δράσεων σε χώρους του Μετρό και άλλους δημόσιους χώρους καθώς και την προετοιμασία/σχεδιασμό της δράσης «Μουσικό Λεωφορείο στον αστικό χώρο».

Το κόστος των παραπάνω υπηρεσιών ανέρχεται σε 3.900 ευρώ και η διάρκεια του έργου ορίζεται ως τις 30 Δεκεμβρίου 2016.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …Χωρις πλακα..γιατι μαλλον δεν καταλαβα…Αυτος/η που ανεβασε την αναρτηση στο Blog,θεωρει οτι λογω της μουσικης Επιμελητριας θα εχουμε "500 χρονια Μνημονιο" Η λογω των ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ του ΟΑΣΑ? Αν διαβασετε,ξανα,την τριτη παραγραφο της αναρτηση σας θα μπορεσετε ξεκαθαρα να δειτε αν η επιμελητρια η οι συνδικαλιστες θα κανουν κοινωφελες εργο,οπως αρμοζει στις Αστικες συγκοινωνιες. Α)Ποιος θα βελτιωσει τη "ζωη" των ταλαιπωρων επιβατων και θα μπορεσει να μας δωσει εστω και για λιγο μια ΝΟΤΑ αισιοδοξιας απο την που λογω μνημονιου εχουμε πεσει. Β)Ποιος επιβαρυνει περισσοτερο σε πραγματικα και "ουσιαστικα" οικονομικα μεγεθη τον προϊπολογισμο του ΟΑΣΑ?Αυτα που θα λαβει η μουσικη Επιμελητρια σε 4-ΜΗΝΕΣ Η οι συνδικαλιστες του οργανισμου που παιρνουν τον ιδιο ποσο μηνιαιος κανοντας "τιποτα" και φυσικα μην αλλαζοντας τιποτα. Τελος,οσοι τυχεροι εχουν βρεθει σε ΜΕΤΡΟ του "εξωτερικου" εχουν απολαυσει την μουσικη που επαιζαν εκει.Φανταζομαι η μουσικη και οι μουσικοι του "δρομου" δεν ειναι τυχαια σ'αυτους τους χωρους, οπως στο Greece,βαση καποιου προγραμματος που καποιος/α το επιμελειται. Δ.Γλυκοφρυδης Διαγραμμενο μελος της τ. του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακιου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog