Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μεταγραφική βόμβα για τον ΑΟΛ

- Advertisement -

Η απόφαση για την επιθετική ενίσχυση των οράνιε ήταν ειλημμένη από τους ανθρώπους της ομάδας και τη διατυμπάνιζαν προς πάσα κατεύθυνση από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας…

Μετά την αποδέσμευση τριών ποδοσφαιριστών (Παπουτσής, Τιάγκο και Μπρεστοβίτσκι), το πρώτο βήμα έγινε με την απόκτηση του Γιώργου Γούλα την περασμένη Παρασκευή.

Η διοίκηση των οράνιε προχώρησε σήμερα σε μια πολύ πιο ηχηρή μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με «βαρύ» βιογραφικό και πολυετή παρουσία σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.

Ο Γιώργος Πουλάκος αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ του 4ου ομίλου την περασμένη χρονιά με τη φανέλα του Ηλυσιακού και το καλοκαίρι μεταπήδησε στην Τριγλία Ραφήνας. Παρά το καλό προσωπικό του ξεκίνημα (3 συμμ./2 γκολ) έμεινε ελεύθερος τις προηγούμενες μέρες και η διοίκηση των οράνιε κινήθηκε γρήγορα και μεθοδικά για να «κερδίσει» την υπογραφή του ποδοσφαιριστή πριν γίνει το «μήλο της έριδας» μεταξύ άλλων ενδιαφερόμενων ομάδων.

Η συμφωνία επισφραγίστηκε σήμερα στα γραφεία του Α.Ο Λουτράκι, όπου το νέο μεταγραφικό απόκτημα των οράνιε δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Καναβό και τον αντιπρόεδρο κ. Οικονόμου. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε μια ομάδα που τα τελευταία τρία χρόνια στη Γ’ Εθνική έχει δείξει  πολύ καλό αγωνιστικό  πρόσωπο και στον χώρο της Γ’ Εθνικής έχει ένα πολύ καλό όνομα για την οργάνωση της και για τη σοβαρότητα και φερεγγυότητα των ανθρώπων που τη διοικούν. Είχα διάφορες προτάσεις, αλλά νομίζω πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Να έχουμε μια καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες και η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.»

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog