Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κόρινθος: Η άθεη μαμά και τα θρησκευτικά στο σχολείο!!!

- Advertisement -

Η μαμά δηλώνει άθεη και ενεργοποιείται στον χώρο της υγείας. Ο γιος της πηγαίνει σε σχολείο στην Νότια πλευρά της πόλης της Κορίνθου (προσέξτε αυτό) και είναι μία χαρά παιδί και καλοσυνάτο…..


Πριν λίγες ημέρες θα απουσίαζε για μία ώρα ο δάσκαλος της τάξης που πηγαίνει ο γιος και το σχολείο αποφάσισε να κάνει μάθημα η τάξη του με την διπλανή για να απασχολούνται τα παιδιά.
Δεν το βρίσκεται πολύ λογικό;
Είναι λογικό.
Η άλλη τάξη λοιπόν εκείνη την ώρα είχε θρησκευτικά…!
Το παιδάκι όχι μόνο παρακολούθησε τα θρησκευτικά αλλά επειδή ίσως τα άκουγε για πρώτη φορά έδειξε και ενδιαφέρον…!

Η μαμά όμως θεώρησε ότι το σχολείο έκανε μεγάλο λάθος που έβαλε το παιδί της σε μάθημα θρησκευτικών και ζήτησε πολύ έντονα τον λόγο, γιατί θεώρησε ότι αυτό είναι προσηλυτισμός…!!!!
Απείλησε μάλιστα να κάνει καταγγελίες..!
Ακόμα να συνέλθουν οι δάσκαλοι από το γεγονός που τους άφησε σύξυλους…!!!!

streetlife

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μητέρα είναι φονταμενταλίστρια αριστερή. Κανονικά πρέπει κι εμείς να της κάνουμε καταγγελίες διότι με την ψήφο της πήρε στο λαιμό της μια ολόκληρη χώρα και πάλι με την ψήφο της έχει οδηγήσει στην αυτοκτονία εκατοντάδες απελπισμένους ανθρώπους. Στα τσακίδια να πάει!!!

  2. πως να την κλακωνανε στο ξυλο? Θα εχαναν τη δουλεια τους ή θα αναλαμβαναν δραση οι σταλινοτσολιαδες του Παναγιωτη Λαμπρου καιγοντας τα σπιτια των φουκαραδων των καθηγητων. Εχει πλατες το σουργελο. Αυτη ειναι η δικτακτορια που βιωνουμε σημερα, αυτην που ονομαζει η Γεροβασιλη δημοκρατια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog