Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τι έκανε ο δήμαρχος στις Βρυξέλλες;

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης βρέθηκε στις Βρυξέλλες, από τις 11 έως τις 14 Οκτωβρίου 2016, μαζί με άλλους Δημάρχους – μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, συμμετέχοντας στον κύκλο συνεδριάσεων του “Συμφώνου των Δημάρχων για το κλίμα και την ενέργεια στην πράξη – υποστηρίζοντας τις τοπικές κλιματικές λύσεις” που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου…

Το Σύμφωνο των Δημάρχων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση, για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τη στροφή της κοινωνίας σε ένα βιώσιμο μοντέλο αστικής ανάπτυξης.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας και τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με στόχο τη μείωση των εκπομπών CO2 κατά 20% έως το 2020, βάσει του Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο (Βιώσιμη) Ενέργεια που κατάρτισε τον Δεκέμβριο 2010. Συμπληρωματικά του Συμφώνου των Δημάρχων, τον Μάρτιο 2016, το Δημοτικό Συμβούλιο υπέγραψε το Σύμφωνο Υποστήριξης του “Ψηφιακού Πράσινου Χάρτη”, βάσει του οποίου προκύπτουν ευκαιρίες χρηματοδότησης προγραμμάτων απευθείας από την Ε.Ε. μέσω του προγράμματος Horizon 2020.

Οι συνεδριάσεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της “Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για τις Περιφέρειες και τους Δήμους”, στις εργασίες της οποίας μετείχε και πέρυσι ο Δήμαρχος, καθώς διεξάγεται κάθε χρόνο στις Βρυξέλλες και δίνει την ευκαιρία στους αυτοδιοικητικούς και τα στελέχη της Ε.Ε. να ανταλλάξουν ορθές πρακτικές και τεχνογνωσία στον τομέα της περιφερειακής και αστικής ανάπτυξης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ?ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ,ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΙς ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ!!!!!!!!

  2. ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΚΙΑΤΟΥ Κ.Λ.Π ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ 4 ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. Π ΜΗΧΑΝΟΣ

  3. Κύριε Μηχανέ , δεν βγάζουμε χολή για
    τον δήμαρχο λουτρακίου διότι δεν μας
    ενδιαφέρει,κριτική κάνουμε, και το
    αποτέλεσμα είναι μηδέν γιατί ενα τίποτα
    είναι αυτή η δημοτική αρχή
    Οσο για τον δήμαρχο Κορίνθου είναι
    άξιος γι αυτό επανεκλέγεται συνέχεια
    τόσες τετραετίες. Τι δεν έχετε
    καταλάβει κύριε Μηχανέ;

  4. Πολύ ωραία… εστω και 4 ημέρες μετά βγήκε ενα δελτίο τύπου…. ΜΠΡΑΒΟ στο γραφείο τύπου! Θα μπορούσαμε να το δουμε και στην ιστοσελιδα του Δήμου μας στην ενότητα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ? Το τελευταίο Δελτίο εκεί είναι απο τη συναυλία της Πρωτοψάλτη

  5. οσο κρυβεσται πισω απο την ανωνυμια σας δεν απαντω δεν βλεπω ειμαι τυφλος!!!!! οποιος θελει με ξερει ας βαλει το ονομα του και τα λεμε η στο blog η στο ομορφο Λουτρακι Ο ΓΚΙΩΝΟΜΗΧΑΝΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

  6. Εγώ θα διαμαρτυρηθω την επόμενη συνεδρίασή να την κάνουν στην σουηδια να μπορεί ο άνθρωπος να δει τα παιδιά του να πάει και μόνιμα σε λίγο καιρό γιατί μόνο για ομορφιά είναι και κουρασμένος φαίνεται μην τον ενοχλουμεθα εμείς τα ρεμαλια οι δημότες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog