Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ η μουσική επιμελήτρια που προσέλαβε ο ΟΑΣΑ με 3.900 ευρώ

- Advertisement -

Αυτό θα πει αξιοκρατία…
Πρακτικές μιας… άλλης εποχής φαίνεται πως ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, βολεύοντας τα «δικά της παιδιά».

Τη Δευτέρα δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η απόφαση πρόσληψης μουσικής επιμελήτριας η οποία θα αναλάβει την επιμέλεια της μουσικής που θα ακούγεται στα Μέσα Μεταφοράς.

Το ποσό που θα λάβει η μουσική παραγωγός θα αγγίξει τα 4.000 ευρώ μέχρι τον Δεκέμβριο. Για την ακρίβεια 3.900 ευρώ!

Σήμερα, έγινε γνωστό πως η κ. Βέρθα Ευθυμιάδου τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση με κάθε άλλο παρά αξιοκρατικά κριτήρια. Η μουσική επιμελήτρια είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πεντέλη, κάτι που αποδεικνύεται και παρακάτω:

Εκτός από την επιλογή της μουσικής, η μουσική επιμελήτρια του ΟΑΣΑ ανέλαβε και το σχεδιασμό και προετοιμασία προγραμμάτων μουσικών εκδηλώσεων/δράσεων σε χώρους του Μετρό και άλλους δημόσιους χώρους καθώς και την προετοιμασία/σχεδιασμό της δράσης «Μουσικό Λεωφορείο στον αστικό χώρο».

Δείτε την απόφαση της πρόσληψης:

Τι λέει ο ΟΑΣΑ

Με το σχέδιο αναβάθμισης των υπηρεσιών του ΟΑΣΑ συνδέει η διοίκηση του οργανισμού την πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας, με τρίμηνη σύμβαση, συνολικού ύψους 3.900 ευρώ. Η συγκεκριμένη πρόσληψη προκάλεσε, πάντως, αντιδράσεις, από όσους υποστηρίζουν πως πρόκειται για στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΣΑ αναφέρεται πως σχεδιάζει την «οργάνωση μουσικών εκδηλώσεων και την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής στα αστικά μέσα μεταφοράς, αξιοποιώντας τον εξοπλισμό που παρέχει τέτοιου είδους τεχνικές δυνατότητες και ήδη υφίσταται τόσο στα λεωφορεία όσο και στα τρόλεϊ».

Για τον σκοπό αυτό ο ΟΑΣΑ «προχώρησε σε συνεργασία με μουσικό που διαθέτει άριστες περγαμηνές (διπλώματα, πτυχία, ιδιαίτερη εμπειρία) διάρκειας τριών μηνών έναντι συνολικής αμοιβής 3.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων, δηλαδή με 990 ευρώ περίπου καθαρά το μήνα για τρεις μήνες. Με τη συνεργασία αυτή θα δημιουργηθεί μια πολύτιμη υποδομή, στον τομέα αυτόν, που θα μείνει στον Οργανισμό για μελλοντική χρήση και διαρκή αξιοποίηση».

Στελέχη του οργανισμού υποστηρίζουν, πάντως, πως την ίδια ώρα που πυκνώνουν τα προβλήματα με τη διαχείριση του στόλου και του προσωπικού του ΟΑΣΑ, η διοίκηση επικεντρώνεται σε παράλληλες δράσεις. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται «το Λεωφορείο Φροντίδας Αστέγων, το Λεωφορείο Υγείας, διάφορα Πολιτιστικά Δρώμενα σε σταθμούς, Διαγωνισμοί Φωτογραφίας, Εκθέσεις έργων ζωγραφικής, Εκδηλώσεις Ιστορικής και Πολιτιστικής Μνήμης κ.ά. που είτε πραγματοποιήθηκαν, είτε δρομολογούνται, είτε βρίσκονται στη φάση του σχεδιασμού».

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άρα μας περιμένουν νέοι φόροι λόγω νέου ελλείμματος στον προϋπολογισμό…
    Μα φαίνεται συριζαία από την όψη. Είναι σήμα κατατεθέν τους η απλυσιά! 134 κιλά γυναίκα, θα υδρώνει το καλοκαίρι στα 15 βήματα και θα βρωμάνε οι μασχάλες της σαν τα γουρούνια του Μάρκελλου.

  2. Πραγματικά όμως, τι σκέφτεται τώρα ένας άνεργος που τους ψήφισε, αλλά και πόσο μυαλό πια χρειαζόταν για να καταλάβει κανείς τις μπούρδες που αράδιαζαν;

  3. έτσι είναι.τα δικά μας παιδιά.κάτι γιαουρτάκια εχουν βγάλει τον σκασμό τώρα.κάτι δεν πληρώνω έχουν σιγήσει.
    Γεμίσαμε πατριώτες ρεεεεεε με αξίες και ιδανικά!!!!! Ουστ.η αξιοπρέπεια σας ήταν μέχρι να σας διορίσουν.
    τα είδαμε τα ιδανικά σας και τις αξίες σας.
    Όλα πουλημένα για μια θέση.
    Αρε αγωνιστές της Πρώτης φοράς Αριστεράς.

  4. Απλά να σκεφτούμε . Η κ. Βόδι θα εισπράττει 55.000 ετησίως και απ' την άλλη 75 ναι 75 ασθενοφόρα είναι ακίνητα γιατί έχουν βλάβες και δεν υπάρχουν λεφτά για συνεργείο !!!!!
    Πώς είπατε;;;;; ΣΥΡΙΖΑ;;; Αλήθεια τι λέει γι΄αυτά η κ. Θελερίτη;;
    Νομίζω οτι ως κοινωνία πρέπει κάθε φορά που συναντάμε αυτούς τους άθλιους τοπικούς βουλευτές να τους ρωτάμε πόσο πολύ (αν) ντρέπονται που κυκλοφορούν ανάμεσά μας ξεστίπωτα.

    Γιώργος Παπανίκος

  5. Είναι η νέα νοοτροπία που θα έφερναν η ανοιχτόμυαλοι και αντισυμβατικοί αριστεροί !!!! Σε λίγο θα ξαναενεργοποιήσουν το Πιστοποιητικό Κοινωνικών Φρονημάτων που ίσχυε κάποτε . Ρε τι τσίρκο ,χώρα είμαστε εμείς !!! Για γέλια και για κλάμματα

  6. διάρκειας τριών μηνών έναντι συνολικής αμοιβής 3.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων, δηλαδή με 990 ευρώ περίπου καθαρά το μήνα για τρεις μήνες.
    δεν εχω κατι αλλο να σχολιασω εκτος του οτι ειστε ζωα οι προλαλησαντες

  7. Το σχόλιο του 2:44 είναι από στέλεχος,βουλευτή(τριας),μετακλητού ή κρατικοδίαιτου Συριζαίου επιχειρηματία.Ντάξει το καταλάβαμε.

  8. Έχει απόλυτο δίκιο ο 2:44 είμαστε ζώα που αφήσαμε να μας πείσει ένας αλητάκος με πιστοποιητικό καλών καταλήψεων . Είμαστε ζώα που ανεχτήκαμε κάτι περιθωριακούς σαν τον Πολάκη σαν τον Βαρουφάκη να ορίσουν την ζωή μας και δεν τους γιαουρτώσαμε. Είμαστε ζώα που δεχτήκαμε κάτι ξεφτίλες σαν τον μαντηλάκια υπουργό εργασίας να μας πετσοκόβει τη σύνταξη και δεν το έχουμε ακόμη φτύσει κατάμουτρα. Όμως ακόμη και τα ζώα ξυπνάνε κύριε 2:44 και κάτι τύπου σαν εσένα τους ποδοπατάνε. Εσένα τον καταληψία αλητάκο και τις …..μουσικές παραγωγούς σας .

    Γιώργος Παπανίκος

  9. Γιατί τσινάτε δεν πρέπει να ανταμειφθούν όσοι στήριξαν την κυβέρνηση;
    Στο κάτω κάτω της γραφής ο κρατικός μηχανισμός χρειάζεται όλα τα στελέχη του κόμματος για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της λειτουργίας…

  10. 5:08 μ.μ. ναι ειστε ζωα που θελετε παλι δεξια, ειστε ζωα που θελετε παλι αυτους που μας εφεραν τα μνημονια και φαγαν τα λεφτα.

  11. 7:56 μ.μ. ναί, είσαστε ζώα που δεν μπορείτε να αφουγκραστείτε για ποιον λόγο ο Γλέζος έφυγε από τον Σύριζα και ζήτησε και συγγνώμη απ΄τον Ελληνικό λαό. Μήπως επειδή στην ηλικία του ψάχνει για πολιτική καριέρα σε άλλο κόμμα;
    -Είσαστε ζώα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε γιατί ο αριστερός Μίκης Θεοδωράκης στρέφεται εναντίον του Τσίπρα και του Σύριζα. Ή μήπως είναι χουντικός πλέον για εσάς;
    -Είσαστε ζώα που ξεχνάτε γιατί ομάδα δημοσιογράφων της Αυγής έφυγε λέγοντας πως αυτά που πλέον πρεσβεύει ο Σύριζα δεν είναι καν η αριστερά.
    -Είσαστε ζώα που δεν ακούτε γιατί ο Λαζόπουλος, το δεξί χέρι του Αλέξη στον καλλιτεχνικό χώρο, δήλωσε: "τους πήρατε τα σπίτια? Τελειώσατε."
    -Είστε ζώα που αμελείτε πως έφυγε η Σακοράφα, Ζωή, Λαφαζάνης κλπ, αλλά και τι απάντησε ο Σύριζα.
    -Είαστε ζώα που δεν διαβάζετε σε τι σχολεία ο λαϊκός προθυπουργός στέλνει τα παιδιά του.
    -Είσαστε ζώα γιατί λειτουργείτε από ένστικτο και πάθη, και όχι βάσει της λογικής και κριτικής σκέψεως, ό,τι ξεχωρίζει τον άνθρωπο από τα ζώα δηλαδή.
    Νίκος Παπαγεωργίου

  12. Αυτά είναι μπούρδες, που τα διαβάσατε και τα μεταδίδεται και κάντε παραπληροφόρηση?
    Για αυτό είναι απολύτως σωστό να υπάρχουν μόνο 4 σταθμοί στην Ελλάδα.
    Ακούς εκεί, να μαθαίνουν τα πάντα οι πολίτες"?…
    Και πολύ κακώς που επιτρέπεται και το internet, τι είναι αυτά? Να ξέρουμε τα πάντα? καταρχήν μας αγχώνουν!

    Δύο κανάλια Αλέξη απο 12 – 14, την ώρα που τρώμε – τρόπος του λέγειν, φαΐ έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει – και μετά τέλος.
    Όλη μέρα ενημέρωση… Τι είναι αυτά?!
    Να φύγουν οι Έλληνες, να πάνε αλλού!

  13. Ντροπή τους…Όλα τα είχαμε η μουσική μας μάρανε στα ΜΜΜ….
    Και για σκεφτείτε και το άλλο….ο κοσμάκης που θα πηγαίνει το πρωί στην Εφορία για να πληρώσει ,στις δουλειές τους με το φόβο μη βρεθούν ααπολυμένοι την επόμενη έχει όρεξη να ακούει τις ηλιθιότητες
    Του Συριζα??
    Αντί να ζητηθεί συγνώμη και να φύγουν από την κυβέρνηση διασκεδάζουν την κατάντια της χώρας μας..πόσα πράγματα θα μπορούσαν να κάνουν με αυτά τα χρήματα??
    Τα ασθενοφόρα ανύπαρκτα…
    Έβαλαν στα σχολεία δεκατιανο για τα παιδάκια…ωραία κίνηση μαζί με την DJ??σταχτη στα μάτια μας ρίχνουν….
    Τώρα τα θυμήθηκαν??
    Γιατί δεν μοιράζουν τροφίμων στους άπορους ??
    Αλλά όταν το έκανε η Χρυσή Αυγή δεν τους άρεσε..

  14. Εδώ θέλει πολύ ξύλο, αλλά ποιος θα το ρίξει?
    Ο Κυριάκος η ή Γενημαντά?
    Ο Λεβέντηης? Μας κάψανε οι παλιογιαχουντήδες για πολλές δεκαετίες, αλωνίζουν τα μεμέτια στο Αιγαίο και η Μαργαρίτα στα 100 της κάνει μπίζνες στην Κορινθία.

    Εμείς τον υπνάκο μας…!!!

  15. ρε μανάρι 20 Οκτωβρίου 2016 – 2:44 μ.μ.. Αυτοί που περιγράφεις τα έφαγαν οκ. εσείς που τα τρώτε τώρα, με το ηθικό πλεονέκτημα της Πρώτης Φοράς Αριστεράς έχει διαφορά; Εσένα δεν σου λέει κάτι η τακτοποίηση, γιατί ούτε καν πρόσληψη δεν είναι αυτή. Είναι τακτοποίηση εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Ο λαός την πληρώνει το στέλεχο σας που τακτοποιήθηκε προσωρινά.
    Ο σανός που τρώς είναι δύσπεπτος και να σου και κάτι ακόμη φιλικά.
    Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται απο 85% νερό Το σανό ανεβαίνει επάνω και σου μπλοκάρει το μυαλό. Κόφτο όσο είναι νωρίς.
    Την ξεφτύλα που έχουμε υποστεί ώς Έλληνες είναι πέρα απο κάθε προσδοκία.
    Η δική σας ανικανότητα δεν σημαίνει ότι δικαιώνει τους άλλους για όσα είχαν κάνει.
    Αλλά είναι πολλά τα ψέματα Άρη και πολλές οι μπαρούφες σας σε όλα τα επίπεδα.
    Δεν σχολιάζω Παππά – Φίλης- Κα Τασία – Πολάκη – Σπρίντζη – Καλογρίτσα – Βαρουφάκης – Τσάγρη – Κατρούγκαλος – Σταθάκης…ο κακομοίρης ξέχασε 38 ακίνητα να δηλώσει – Βαλαβάνη, η μάνα της έκανε ανάληψη 300.000 ευρώ πριν το μπλοκάρισμα των κεφαλαίων..Capital Controls που θα σας συνοδεύει μια ζωή – Κωνσταντοπούλου – Λαφαζάνης – Μπατζιανά, και το πιο δυνατό σας χαρτί για την εξουσία ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Ποιο αλήτης και ποιο φίδι πεθαίνεις. Εάν δεν ήταν αυτός δεν θα είχε κατρακυλήσει η χώρα στο σημείο που την φέρατε εσείς και οι σύντροφοί σας.
    Είστε εκδικητικοί και ανίκανοι. Έχετε σύρει την Ελλάδα μας σε διχόνοια και έχει αρχίσει και πάλι να λειτουργεί το δάκτυλο. Αυτός – εκείνος- ο άλλος – ο προδότης- ο φασίστας. Έχουμε γυρίσει στην εποχή του εμφυλίου.

    Ζήτω η Αριστερά του νέου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ – ΣΥΜΦΩΝΊΑΣ- ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ- ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ-ΑΠΟΔΟΧΗ ΌΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ…. είναι όλες οι αρμηνείες που έχω ακούσει μέχρι τώρα.

    Καλά βαφτίσια.

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.
    Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog