Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λίνα Αλεξίου:Το επόμενο είναι να κατέβουν τα τανκς – χωράνε μέχρι και 16 κανάλια!

- Advertisement -

«Το επόμενο είναι να κατέβουν τα τανκς. Δεν καταλαβαίνουν τίποτε εκτός από τις εμμονές και τις κακότητες τους», είπε στον Αlpha 989 η αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, Λίνα Αλεξίου….

«Ο κ. Παππάς προσπαθεί να κάνει το μαύρο-άσπρο», πρόσθεσε, ενώ έκανε λόγο για «αντισυνταγματικό εξοβελισμό του ΕΣΡ» και για «παράλογες διατάξεις στον νόμο».

Χαρακτήρισε δε, «ελεεινότητες» τις διαρροές προσωπικών δεδομένων του αντιπροέδρου του ΣτΕ σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχουν ούτε ντροπή, ούτε διάκριση», είπε η κα Αλεξίου.

Η κ. Αλεξίου, μητέρα της τέως Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, τόνισε ότι το ΕΣΡ λειτουργεί ακόμη: «Τις τελευταίες ημέρες ειπώθηκε ότι το ΕΣΡ υπάρχει και λειτουργεί. Αυτή τη στιγμή έχουμε συγκεντρώσει και επεξεργαστεί και αρχειοθετήσει για το επόμενο, 500 φακέλους που περιμένουν την ολομέλεια για να αποφανθεί επί των παραβάσεων που έχουν γίνει αυτούς τους μήνες. Κάθε μέρα στο ΕΣΡ περνούν δεκάδες εγγράφων, από την μισθοδοσία των υπάλληλων, μέχρι και τις παραγγελίες αστυνομικών τμημάτων μέχρι και εισαγγελικές παραγγελίες. Το ΕΣΡ λειτουργεί καθημερινά κανονικά εκτός από την δυνατότητα λήψης αποφάσεων».

Πρόσθεσε χαρακτηριστικά, πως «δεν μας ζητήθηκε πότε να δώσουμε άποψη για τον νόμο Παππά και την στείλαμε μόνοι μας επισημαίνοντας όλες τις αδυναμίες και αντιφάσεις του και τις εκτός λογικής διατάξεις του. Την έχουν την δική μας την γνωμάτευση. Αυτό ήταν που τους θύμωσε γιατί οι άνθρωποι δεν θέλουν τίποτα άλλο από το αυθαίρετο που έχουν στο μυαλό τους».
«Ο κ. Παππάς προσπαθεί να κάνει το μαύρο-άσπρο. Δεν έχει καλούς συμβούλους και νομικά δεν ξέρει. Αυτοί που είναι γύρω του έχουν πράγματα στο μυαλό τους που είναι εκτός κάθε νομιμότητας, οι άνθρωποι δεν έχουν ντροπή. Ο εξοβελισμός του ΕΣΡ ήταν η πρώτη πράξη για να προχωρήσουν στο έλεγχο του τηλεοπτικού τοπίου. Το ολιγοπώλιο που προσπαθούν να στήσουν έρχεται, αντίθετο στις κοινοτικές οδηγίες, έχει ισοπεδωθεί το σύμπαν».

«Χωράνε 16 κανάλια και στο μέλλον περισσότερα…τί είναι αυτά, τα 4 κανάλια; Τί είναι αυτό το ολιγοπώλιο; Και τί είναι αυτός ο καταγέλαστος διαγωνισμός»; τόνισε και πρόσθεσε πως «εξάντλησα όλη μου την υπομονή ώστε η ανεξάρτητη αρχή να κρατηθεί σε ένα ύψος αλλά οι άνθρωποι αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα εκτός από τις εμμονές που έχουν στο μυαλό τους».

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να δημιουργήσουν μονοπώλιο θέλουν..με δικούς τους..απλα πράγματα..
    Το 4 τους είναι βολικό.
    Γιατί δεν κάνουν και 4 κομμωτήρια..4 σουβλατζίδικα..4 μανάβικα..δεν είναι το ίδιο?
    Απλά μπλέξαμε..

  2. Πρώτη φορά αριστερά – να σας γίνει μάθημα όταν ψηφίζετε, και να το πείτε και στα γερόντια που υποκινείτε!
    Η λαίλαπα να πάρει τέλος, δεν έχουμε καμιά όρεξη να παίρνουν τα παιδιά μας 400 € και να σκοτωθούμε για τα όνειρα του Αλέξη και του κάθε δημαγωγού.
    ΜΙΆ ΦΟΡΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog