Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Να πας εσύ στη Βουλγαρία. Του Γιώργου Τέσση

- Advertisement -
Αρχικά, θα ήθελα να ζητήσω προκαταβολικά  συγγνώμη, από τους υποστηρικτές της αστικής ευπρέπειας για  τον έντονο ύφος μου…
 Όμως το να προσπαθείς να απευθυνθείς με ευγένεια σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι σαν να προσπαθείς να μιλήσεις για δημοκρατία στο σύντροφο Στάλιν.
Ο διορισμένος από το ΣΥΡΙΖΑ  και τους ΑΝΕΛ, πρόεδρος του ΟΑΕΕ, δηλαδή του ταμείου των αυτοαπασχολούμενων, δήλωσε ότι όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν τις τεράστιες εισφορές και την παράλογη φορολογία που επέβαλε η κυβέρνηση Τσίπρα, Καμμένου, να πάνε στη Βουλγαρία. 
Ο κύριος αυτός με βιογραφικό μόλις 11 γραμμών, είχε πει στον βουλευτή της ΝΔ, Χρήστο Σταικούρα, όταν του επισήμανε το φτωχό του βιογραφικό, ότι δεν έσωσαν τα ταμεία αυτοί που είχαν πλούσια βιογραφικά.
Για να μιλάμε λοιπόν καθαρά, κύριε πρόεδρε του ΟΑΕΕ, να πας εσύ και οι όμοιοι σου στη Βουλγαρία! Να πας εσύ και οι σύντροφοι σου στη Βουλγαρία και θα περάσετε καλά εκεί. Να σου θυμίσω κύριε με το βιογραφικό των 11 γραμμών, ότι οι Βούλγαροι έχουν πληρώσει ήδη μεγάλο τίμημα από ανθρώπους σαν εσάς και τους ομοίους σου, και ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αριστερά και αριστερός.
Να πας εσύ στη Βουλγαρία να δεις σε τι χάλια κατάντησαν τη χώρα οι σύντροφοι σας, μετά από 40 χρόνια αριστερής διακυβέρνησης. Να  ρωτήσεις τους Βούλγαρους να σου πουν που κατάντησαν να δουλεύουν οι ίδιοι, που δουλεύουν οι γυναίκες τους, και που οι κόρες τους, εξαιτίας της αριστερής πολιτικής που εφαρμόστηκε στη πλάτη των λαών που είχαν την ατυχία να ζήσουν αυτά που ο Τσίπρας ονειρευόταν να φέρει στην Πατρίδα μας, όταν γράφτηκε το 1989 στη Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας.
Και το χειρότερο από όλα, δεν είναι ότι οι Συριζαίοι ζητούν να φύγουν από την χώρα  οι αυτοαπασχολούμενοι, που δεν έχουν να πληρώσουν τους παράλογους φόρους και τις εξοντωτικές εισφορές, αλλά το τι κάνουν  τα λεφτά των φόρων μας.
Εκτός από το μισθό του Καρανίκα και των υπολοίπων Συριζαίων, που σηκώθηκαν από τους καφενέδες τους και μπούκαραν στο κράτος, έχουμε πλέον να πληρώσουμε και τον μουσικό παραγωγό που προσέλαβαν στα λεωφορεία της Αθήνας.
Μπορεί τα λεωφορεία να μην έχουν λάστιχα, αλλά θα έχουν μουσική, διαλεγμένη από άνθρωπο που προσέλαβαν οι Συριζαίοι.  Το γεγονός ότι τα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ δεν έχουν κασετόφωνα είναι λεπτομέρεια. Άλλωστε από τους  αυτούς όλα να τα περιμένεις…
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πότε και με ποια διαδικασία διοριστήκατε; Να ανάβετε και καμιά λαμπάδα στον Ν. Σ. Έτσι για να μην ξεχνάτε τον ευεργέτη σας!!!

  2. Το έντονο ύφος πάντως δεν το είδα πουθενά! Πολύ ευπρεπής είναι ο λόγος του αρθρου σε σχέση με τον ανεκδιήγητο λόγο του έχοντα τον τίτλο του διοικητή, διορισμένο τίποτα της αρτηριοσκληρωτικής προσκολλημένης στο παρελθόν κυβερνώσας ομήγυρης.

  3. Ολοι ιδιοι ειναι μολις βαλουν το χερι στο γιγανττιο βαζο με το μελι γινονται σαν ολους τους αλλους ποσο λυπηρο ειναι που πιστευετε σε κομματα και ανθρωπους π και οτι αν μπουν νεα ατομα στην πολιτικη θα κανουν καλο τα ιδια με τους προηγουμενους θα κανουν και αυτοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog