Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτράκι :Συνέντευξη με τον Αθανάσιο Σπανό με θέμα τον Ισθμό της Κορίνθου (2 ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Σήμερα το πρωί επισκεφτήκαμε τα γραφεία της διώρυγας σε μια προγραμματισμένη συνέντευξη με τον Αθανάσιο Σπανό οικονομολόγο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της διώρυγας και με θέμα τι άλλο, από την…

ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις και όποια άλλα ζητήματα αφορούν την διώρυγα.

τον
Αθανάσιο Σπανό οικονομολόγο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της
διώρυγας και με θέμα τι άλλο, από την ενημέρωση για τις τελευταίες
εξελίξεις και όποια άλλα ζητήματα αφορούν την διώρυγα. Όπως την
εφαρμογή μιας νέας υπηρεσίας θα διευκολύνει την πληροφόρηση
με ακρίβεια στις ήδη υπάρχουσες ηλεκτρονικές πινακίδες σήμανσης  για την κατάσταση που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή
και οι δυο  βυθιζόμενες γέφυρες. Η εφαρμογή
αυτή θα αξιοποιηθεί και στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα την άμεση πληροφόρηση  από όποιο σημείο και αν είμαστε σε ελάχιστο χρόνο. Επίσης
μια πρόταση από εμάς ήταν η τοποθέτηση στην Ποσειδωνία και τα Ίσθμια με  κάμερες  με ζωντανή σύνδεση  στο ιντερνέτ .  Επίσης είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε την διαδικασία και την διέλευση ενός μεγάλου πλοίου από την διώρυγα.


- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τελικα θα μας πειτε εκτος απο τον καφετζη της πλατειας ποιοι αλλοι μπλογκερ κυριες η κυριοι πηραν η παιρνουν διαφημιση απο τη δευαλγ και το προθυμο προεδρο της για το μπλογκ τους?βγαλτε τα επιτελους ολα στη φορα να μαθει ο κοσμος τι γινεται.στη διαυγεια τα 600αρια βασιλευουν!!!!!!!!

  2. Μπράβο κυριε Σπανέ, αναδείξατε με τον καλύτερο τρόπο τις ευεργετικές συνέπειες στην τοπική οικονομία από την κατασκευή μιας μαρίνας σκαφών!
    Το πιο σημαντικό στοιχείο για την μαρίνα ήταν η παραδοχή πως κάθε χρόνο διέρχονται εκατοντάδες κότερα από την διώρυγα τα οποία αν υπήρχε η μαρίνα θα μπορούσαν να ελλιμενίζονται στο Λουτράκι και να αφήνουν τα χρήματά τους εδώ!

  3. Επίσης, θα ήταν πολύ ωραίο να τοποθετηθεί και μια web-κάμερα καθαρά "τουριστική" που θα δείχνει την διέλευση των πλοίων (και από περισσότερα από ένα σημεία ίσως). Όλοι οι προηγμένοι τουριστικοί Δήμοι στο εξωτερικό έχουν τέτοιες κάμερες για να προβάλουν το "προϊόν" τους, δηλαδή τον τουρισμό!
    Κάτι ανάλογο με αυτό που έχουμε καταφέρει να κάνουμε εμείς ερασιτεχνικά με τις κάμερες που έχουμε βάλει σε Βουλιαγμένη, Πανόραμα, Γεράνεια κλπ και εκτός από το χόμπυ μας προβάλουμε και τις ομορφιές του τόπου μας.

  4. 200 ευρουλάκια από το δημόσιο ταμείο της Διώρυγας στον Βούλη!Παάρε κόσμε!lto!Αρε γλεντια.Παντως σπυρακο απο παντου τα τσιμπας ρε μπαγασα.Μαζευεε και ας ειναι ρωγες.Θαναση δεν έχεις ακούσει τπτ για λΤΟ?Ωραία διαχείριση κάνετε

    https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%94%CE%96%CE%92469%CE%971%CE%97-8%CE%99%CE%9F?inline=true

  5. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ WEB KAMEΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog